شکر قهو ه ای به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
قارچ به مقدار لازم
ریحان به مقدار لازم
گوشت قرمز ( یا مرغ) به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
طرز تهیه,آموزش,روش تهیه,ژاپنی,خوراک,گوشت
طرز تهیه کاتسوی گوشت Katsu meat (ژ ا پنی)
کاری کاتسو(Katsu) ، یک غذای بسیار محبوب است که شما در رستوران های ژاپنی در سراسر جهان خواهید دید،که خیلی محبوب است. طرز تهیه:
ورقه های نازک گوشت را کمی نمک و فلفل بزنید و در یک ظرف مناسب پهن کنید . در هر ورقه یکی از مواد لازم را قرار دهید مثلا در ورقه نازک گوشت اول قارچ های
خورد شده و شکر قهوه ای را قرار دهید(قارچ هایی که در تصویر میبینید ژاپنی هستند)، در ورقه دوم برگ های ریحان را و در ورقه سوم رب گوجه فرنگی را آغشته کنید. و بعد ورقه های گوشت ها را جدا جدا رول کنید و با سیخ های کبابی به هم وصل کنید مطابق تصویر
و بعد سیخ ها را با کره چرب کرده و در پودر نان سفید بغلتانید.(از نان باگت خشک شده می توانید استفاده کنید).
حالا نوبت به سرخ کردن گوشت ها رسید ، گوشت ها را در ماهیتابه با درجه حرارت متوسط سرخ کنید
برای سرو غذا و تزیین میتوانید از کلم سفید استفاده کنید.
نکات:
نکته :
تمامی مواد لازم بستگی به ذائقه شما دارد و تعداد نفراتی که شما این غذا را برای آنها سرو میکنید.
توجه کنید که گوشت تان را به ورقه های خیلی نازک برش بزنید.
مثل تصویر زیر
پانکو panko :
"کاتسو" ای است که معمولا گوشت آن(گوشت خوک و یا گوشت مرغ) است و بیشتر در بریتانیا تهیه می شود، در این غذا از پودرهای سوخاری ژاپنی استفاده می شود که از نان سفید خشک تهیه می شود.
سیخ های چوبی کباب:
امروزه این سیخ های تزئینی را می توانید در همه فروشگاه های بزرگ لوازم خانگی و آشپزخانه ای پیدا کنید ، استفاده از این سیخ کباب ها هم غذا را مجلسی می کند و هم برای نگهداری مواد غذا استفاده می شود.
نوش جان
خورد شده و شکر قهوه ای را قرار دهید(قارچ هایی که در تصویر میبینید ژاپنی هستند)، در ورقه دوم برگ های ریحان را و در ورقه سوم رب گوجه فرنگی را آغشته کنید. و بعد ورقه های گوشت ها را جدا جدا رول کنید و با سیخ های کبابی به هم وصل کنید مطابق تصویر
و بعد سیخ ها را با کره چرب کرده و در پودر نان سفید بغلتانید.(از نان باگت خشک شده می توانید استفاده کنید).
حالا نوبت به سرخ کردن گوشت ها رسید ، گوشت ها را در ماهیتابه با درجه حرارت متوسط سرخ کنید
برای سرو غذا و تزیین میتوانید از کلم سفید استفاده کنید.
نکات:
نکته :
تمامی مواد لازم بستگی به ذائقه شما دارد و تعداد نفراتی که شما این غذا را برای آنها سرو میکنید.
توجه کنید که گوشت تان را به ورقه های خیلی نازک برش بزنید.
مثل تصویر زیر
پانکو panko :
"کاتسو" ای است که معمولا گوشت آن(گوشت خوک و یا گوشت مرغ) است و بیشتر در بریتانیا تهیه می شود، در این غذا از پودرهای سوخاری ژاپنی استفاده می شود که از نان سفید خشک تهیه می شود.
سیخ های چوبی کباب:
امروزه این سیخ های تزئینی را می توانید در همه فروشگاه های بزرگ لوازم خانگی و آشپزخانه ای پیدا کنید ، استفاده از این سیخ کباب ها هم غذا را مجلسی می کند و هم برای نگهداری مواد غذا استفاده می شود.
نوش جان
رمان های زیبای انجمن اثر نویسندگان توانا :
در عشق زنده باش | محمد رضا عباس زاده
رمان از نسل آفتاب|ثمین
رمان طلوع در سرزمین خدایان|الی نجفی
در عشق زنده باش | محمد رضا عباس زاده
رمان از نسل آفتاب|ثمین
رمان طلوع در سرزمین خدایان|الی نجفی