مواد لازم جهت تهیه کباب مرغ یونانی :
سینه یا ران مرغ بدون استخوان500 گرم سیر 1 تا 2 حبهپودر جعفری 2 قاشق سوپخوریپودر اورگانو 2/1 قاشق سوپخوریآویشن 1 قاشق سوپخوریآب لیموی تازه2 تا 3 قاشق سوپخوریروغن زیتون3 تا 4 قاشق سوپخورینمک و فلفل سیاهمقداریسیخ چوبیبه میزان لازم
مراحل طرز تهیه کباب مرغ یونانی :
گوشت مرغ را به قطعات 2 تا 5/2 سانتی خرد می کنیم. سیر رنده شده را در کاسه گوشت مرغ ریخته و پودر جعفری، پودر اورگانو،
آویشن، آب لیموی تازه، روغن زیتون ونمک و فلفل سیاه را به مدت 2 دقیقه خوب مخلوط کنید و سپس در هر سیخ چوبی 3 تا 4 تکه از گوشت مرغ را قرار داده و به مدت 8 دقیقه الی 10 دقیقه با درجه زیاد کباب پز برقی و یا مدت 5 الی 6 دقیقه برای هر طرف در تابه با حرارت متوسط با کمی روغن سرخ کردنی، سرخ نمایید و با دیپ ماست میل نمایید.این غذا را با گوشت گوسفند هم می توان طبخ نمود.
برای تزیین
کباب مرغ یونانی
می توانید از سبزیجات استفاده نمایید.
آرامش چیست ؟
نگاه به گذشته و شکر خدا
نگاه به اینده و اعتماد به خدا
نگاه به اطراف و جستجوی خدا
نگاه به درون و دیدن خدا
لحظه هایت سر شار از بوی خدا . . .
نگاه به گذشته و شکر خدا
نگاه به اینده و اعتماد به خدا
نگاه به اطراف و جستجوی خدا
نگاه به درون و دیدن خدا
لحظه هایت سر شار از بوی خدا . . .