۲۲-۱۰-۹۶، ۱۲:۲۳ ب.ظ
طرز پخت کرپ کیک اسفناجی
مواد لازم برای کرپ کیک اسفناجی :
اسفناج200 گرم (3 ریشه و یا اندازه 2 مشت)شیر2 لیوانتخم مرغ 3 عدد آرد3 لیوانروغن مایعنصف استکان (40 گرم)شکر1 قاشق غذاخوریوانیل شکری1 پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی :
اسفناج را شسته 5 دقیقه آبپز کنید سپس آبکش کرده در غذاساز پوره کنید و یک لیوان پوره اسفناج بردارید و کنار بذارید خنک شود. در ظرفی تخم مرغ و شیر را بریزید و هم بزنید سپس به ترتیب آرد، روغن مایع، شکر، وانیل و در آخر پوره اسفناج را بریزید مایه پنکیک نسبتا غلیظ باشد.
داخل ماهیتابه داغ (که خیلی کم چرب شده) یک قاشق از مایه پنکیک بریزید و برای اینکه رنگ سبز پنکیک حفظ شود با حرارت کم یک طرف پنکیک را بپزید. وسط پنکیک خامه صبحانه و یا خامه قنادی بگذارید و با توت فرنگی تزیین کنید.
اینجا همه ی برادران قابیلند
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...