امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی
#1
Thumbs Up 
 
[عکس: crep2-spinach-cake1.jpg]
طرز پخت کرپ کیک اسفناجی
 
مواد لازم برای کرپ کیک اسفناجی :
اسفناج200 گرم (3 ریشه و یا اندازه 2 مشت)شیر2 لیوانتخم مرغ 3 عدد آرد3 لیوانروغن مایعنصف استکان (40 گرم)شکر1 قاشق غذاخوریوانیل شکری1 پاکت (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
 
طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی :
اسفناج را شسته 5 دقیقه آبپز کنید سپس آبکش کرده در غذاساز پوره کنید و یک لیوان پوره اسفناج بردارید و کنار بذارید خنک شود. در ظرفی تخم مرغ و شیر را بریزید و هم بزنید سپس به ترتیب آرد، روغن مایع، شکر، وانیل و در آخر پوره اسفناج را بریزید مایه پنکیک نسبتا غلیظ باشد.
 
داخل ماهیتابه داغ (که خیلی کم چرب شده) یک قاشق از مایه پنکیک بریزید و برای اینکه رنگ سبز پنکیک حفظ شود با حرارت کم یک طرف پنکیک را بپزید. وسط پنکیک خامه صبحانه و یا خامه قنادی بگذارید و با توت فرنگی تزیین کنید.
 
اینجا همه ی برادران قابیلند
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
اسفناج؟ Huh ‌ای بابا نمیشه که
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی؛ دلبرِ همیشه جذاب صنم بانو 3 100 ۱۷-۱۲-۲، ۰۲:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: hamideh1403
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 823 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
Tongue کیک خیس شکلاتی arom 2 646 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: arom

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
5 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
avapars (۲۲-۱۰-۹۶, ۰۴:۱۰ ب.ظ)، صنم بانو (۲۲-۱۰-۹۶, ۰۸:۰۱ ب.ظ)، دخترشب (۲۳-۱۰-۹۶, ۱۲:۵۲ ب.ظ)، ♥هستی♥ (۲۲-۱۰-۹۶, ۰۱:۰۱ ب.ظ)، taranomi (۲۲-۱۰-۹۶, ۰۲:۳۴ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان