امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه ی ترشی تخم مرغ
#1
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه
مواد لازم :
چغندر قرمز
425 گرم
شکر قهوه ای
50 گرم
سرکه
1/2 فنجان
آب سرد
1/2 فنجان
نمک
1/2 قاشق چای خوری
میخک
4 عدد
چوب دارچین کوچک
1 عدد
تخم مرغ آب پز شده
6 عدد
طرز تهیه:
شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت 8 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید.
چغندر ها را اضافه کرده و 2 دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند.
پوست تخم مرغ های آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل 5 روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید.
[عکس: fdf8185098.jpg]
پاسخ
سپاس شده توسط: admin


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 901 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 859 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
Tongue ترشی انبه arom 3 248 ۱۴-۰۷-۰، ۰۸:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: arom

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان