امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه ی خورش متن جن
#1
[عکس: fo1397.jpg]

مواد لازم :
گردو 200 گرم سينه‌ مرغ يك عدد قيسي 12 عدد كشمش 150 گرم رب انار دو قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری گلپر به ميزان لازم نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم پياز داغ سه قاشق غذاخوری
طرز تهيه:
ابتدا گردو را ساييده تا كاملا نرم و يك دست شود. سپس به همراه رب انار نمك، فلفل و زردچوبه در قابلمه ريخته و با مرغ و يك استكان آب تفت مي‌دهيم تا گردو به روغن بيفتد. بعد از 15 دقيقه، دو ليوان آب سرد داخل قابلمه مي‌ريزيم و با حرارت ملايم مي‌گذاريم تا بجوشد. بعد از يك ساعت، تكه‌هاي مرغ را از قابلمه خارج كرده، پيازداغ، رب گوجه‌فرنگي قيسي و كشمش را به همراه دو ليوان آب سرد درون قابلمه مي‌ريزيم. زماني كه گردو كمي سفت شد، مرغ و گلپر را مجددا به خورش مي‌افزاييم. پس از 10 دقيقه خورش را از روي حرارت بر مي‌داريم. اين خورش در كاسه‌هاي يك نفره سرو مي‌شود.

نكته:
اين خورش براي مجالس رسمي استان گيلان تهيه مي‌شود.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 905 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 859 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 191 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان