۳۰-۰۲-۹۳، ۰۷:۰۹ ب.ظ
مواد مورد نیاز : طرز تهیه ی پیتزا پیراشکی
آرد ۳ پیمانه | آب ولرم ۱ پیمانه | مخمر ۱ قاشق سوپخوری | شکر ۱ قاشق سوپخوری | روغن مایع ۴/۱ پیمانه
مواد لازم داخل پیراشکی : سوسیس ۲۰۰ گرم | ژامبون ۲۰۰ گرم | پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم | فلفل دلمه ای ۱ عدد | قارچ ۱۵۰ گرم | کره ۱ قاشق سوپخوری | آویشن ۲/۱ قاشق چایخوری
روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا آرد را در ظرف گودی ریخته و وسط آن را خالی کرده و مخمر و شکر را همراه روغن به آرد اضافه کرده و آب ولرم را کم کم می افزاییم و پس از مخلوط کردن خمیر به مدت ۳۰ دقیقه همراه درپوش حوله ای به آن در جای گرم استراحت می دهیم .مواد درون پیراشکی را همه با هم مخلوط کرده و به اندازه ۳ قاشق از این مخلوط در وسط خمیری که با وردنه به قطر دایره ۱۵ سانتی در آورده ایم قرار می دهیم و لبه های خمیر را با کمی آب مرطوب کرده و به هم می چسبانیم سپس لبه های خمیر را همانند قطاب فرم داده و در روغن غوطه ور سرخ می کنیم ( با حرارت ملایم تا مغز پخت شود)