۴. سوپ کدو حلوایی
کسانی که کدو حلوایی دوست دارند، بدون شک عاشق این سوپ مقوی خواهند شد. حتما شما هم دربارهی خواص کدو حلوایی برای سلامتی زیاد شنیدهاید. کدو حلوایی سرشار از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل میشود و برای تقویت چشمها مفید است. کدو حلوایی به درمان ی
بوست، کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و پیشگیری از بروز چین و چروک کمک میکند.
تخم کدو حلوایی هم بسیار مغذی و سالم است و مقدار زیادی پتاسیم، کلسیم، فسفر، منیزیم، سلنیوم و روی دارد. اگر از آن دسته از افرادی هستید که همیشه در حال امتحان کردن رسپیهای مختلف و جدید هستند، حتما در اولین فرصت سوپ کدو حلوایی را درست کنید.
مواد لازم برای تهیه پورهی کدو حلوایی
- کدو حلوایی: یک عدد
- آب: نصف لیوان
مواد لازم برای تهیه سوپ کدو حلوایی
- آب مرغ: شش فنجان
- پورهی کدو حلوایی: چهار فنجان
- جعفری تازه: یک قاشق چایخوری
- پیاز: یک عدد
- آویشن تازه: نصف قاشق چایخوری
- سیر: یک حبه
- خامهی زده شده: نصف فنجان
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه پورهی کدو حلوایی
۱. برای تهیهی پورهی کدو حلوایی، ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجهی سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. کدو حلوایی را به دو نیم تقسیم کرده و تخمهای آن را خارج کنید. کدو را به چند قسمت دیگر برش بزنید.
برشهای کدو را روی سینی فر قرار دهید (طوری که پوستشان کف سینی قرار بگیرد) و روی آنها نصف لیوان آب را به طور مساوی بریزید.
۲. سینی را با فویل بپوشانید و آن را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید. برای اینکه مطمئن شوید کدوها پختهاند، یک چنگال درون آنها فرو کنید. اگر چنگال راحت درون کدوها فرو رفت، یعنی پختهاند. اما اگر کدوها سفت بودند، فویل را دوباره روی سینی بکشید و سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
۳. سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید کدوها خنک شوند. با کمک یک قاشق یا کفگیر کوچک، گوشت کدوها را خارج و آنها را درون مخلوطکن یا غذاساز بریزید. آنها را چند پالس بزنید تا یک پورهی یکدست ایجاد شود. پوره را کنار بگذارید.
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی
۱. برای تهیهی سوپ کدو حلوایی، پیازها، جعفریها و آویشن تازه را خرد کنید. سیر را هم ریز کنید. یک قابلمه را روی حرارت بگذارید و آب مرغ، نمک و فلفل، پورهی کدو حلوایی، پیاز، آویشن و سیر را اضافه کنید. زیر شعله را زیاد کنید و اجازه دهید مواد به جوش بیایند. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت بپزند.
۲. زیر حرارت را خاموش کنید. اجازه دهید مواد کمی خنک شوند. با استفاده از غذاساز یا مخلوطکن، مواد را تبدیل به یک پورهی یکدست کنید. سپس دوباره مواد را به قابلمه منتقل کنید.
۳. زیر حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش بیایند. زیر شعله را کم کنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت بمانند. سپس خامهی زده شده را اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید. زیر شعله را خاموش کنید. سوپ را به کاسهها اضافه کرده و روی آنها را با جعفری خرد شده تزیین کنید.