۲۱-۱۲-۹۶، ۱۲:۴۹ ق.ظ
برترینها- ترجمه از الهام مظفری: بیشتر ما معمولا مطمئنیم که همه چیز را درست انجام میدهیم. از خشک کن برای خشک کردن دستمان استفاده میکنیم، ظرفها را در سینک خیس میکنیم، و نمیتوانیم بدون حداقل یک فنجان قهوه در روز کار کنیم. اما حقیقت این است که خشک کنها عفونت را پخش میکند، سینک خیس از توالت فرنگی خطرناکتر است و یک فنجان تمیز شما را از میکروبهای قهوه ساز در امان نگه نمیدارد. در اینجا با خطرات عادتهای معمولمان آشنا میشوید.
خیس کردن ظرفها در سینک
خیس کردن ظرفها در سینک
سینک محیط مناسبی برای رشد باکتری هاست و میتوانید سالمونلا، کولون باسیلوس و استافیلوکوکوس را در آن پیدا کنید. برای پیشگیری از بیماریهای روده و معده، نه تنها باید سینک را بعد از هربار ظرف شستن بشویید بلکه بعد از تماس با غذاهایی مثل ماهی، گوشت خام، لبنیات و سبزیجات هم باید آن را بشویید. خیس کردن ظرفها در سینک ظرفشویی کار آسان، اما خطرناکی است.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !