امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذاي دوره اشكانيان
#1




غذاي دوره اشكانيان




آنچه در مورد غذاي دوره اشكاني ميدانيم از طريق تاريخنگاران رومي به ما رسيده است. ماركوس گاويوس ابيسيوس و ماركوس پرسيوي كاتو در اين مورد مطالبي بيان كرده اند


نان در دوره اشكانيان به صورت ناني محكم و سفت بوده كه شباهت زيادي با بيسكويتهاي امروزه داشته است. اين نان نسبت به نانهاي نرم زمان بيشتري قابل نگه داري بوده و مخصوصا در زمان سفر و جنگ استقاده ميشده است


سس گاروم كه براي سرو ماهي استفاده ميشد. اين سس را به ماهي ميزدند و مي خوردند


مرغ طبخ شده به روش اشكاني: اشكانيان نوعي غذا را با مرغ+شراب قرمز+برگ كرفس+زيره سياه مي پختند و با سس مخصوصي ميخوردند


طبخ بره به روش اشكاني: اين غذا از گوشت بره+آلو+پياز+سس+روغن زيتون+كلم+سير+فلفل+شراب سفيد تهيه ميشد. پس از مخلوط كردن اين مواد غذا را ميپختند
چقَـבر پــَـر می ڪِشَـב دلـَـــمـ
بـﮧ هــَـــوآی تـُـو
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حقوق زنان در دوره ی هخامنشی fatemeh . R 2 517 ۱۷-۰۶-۹۵، ۰۲:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: خانوم معلم
  تعلیم و تربیت در دوره ساسانی آیداموسوی 0 326 ۱۷-۰۸-۹۴، ۰۱:۴۸ ق.ظ
آخرین ارسال: آیداموسوی
  معرفی زنان قدرتمند در دوره ایران باستان ****Dayan**** 2 457 ۰۲-۰۶-۹۴، ۰۴:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: ****Dayan****

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان