امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فوت و فن تهیه یک ته دیگ سیب زمینی عالی
#1
[عکس: c15855a06c01.jpg]
اگر تاکنون برای تهیه ته دیگ سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را برش داده و بلافاصله ته قابلمه می چیده اید و رویش هم برنج می ریختید، یک فن ساده را در این مطلب فرا بگیرید تا هم ته دیگ تان به قابلمه نچسبد هم زحمتتان با معمولی بودن مزه ته دیگ هدر نرود. برای تهیه ته دیگ سیب زمینی با مزه و رنگی بهتر، بعد از برش دادن سیب زمینی، هر دو طرف را تفت دهید و کمی زعفران دم شده به آن اضافه کنید. مقدار کمی نمک نیز اضافه کنید و خیالتان راحت باشد که با این روش ته دیگ به برنج نمی چسبد و خوش رنگ و خوشمزه می شود. البته برای دم کردن برنج و داشتن ته دیگ خوب کم کردن شعله را نباید فراموش کنید. مناسب تر است قابلمه ای که استفاده می کنید نیز نچسب باشد تا حاصلش ته دیگی یکدست باشید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
من ته ديگ سيب زميني دوست دارمxcvl
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 917 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 867 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 214 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
5 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
لیلی (۲۵-۰۵-۹۴, ۰۹:۵۰ ق.ظ)، محمد رضا (۲۵-۰۵-۹۴, ۰۹:۵۶ ق.ظ)، heliia (۲۵-۰۵-۹۴, ۱۱:۵۱ ق.ظ)، زمرد (۲۴-۰۹-۹۴, ۰۱:۰۴ ب.ظ)، K.asl (۲۵-۰۳-۹۵, ۰۵:۲۸ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان