امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فیش برگر
#1
ماهی باید به سرعت مصرف شود.حداکثر مدت نگهداری ماهی در فریزر دو ماه است. بیایید این بار دل به دریا بزنید و به جای سرو ماهی به روش سنتی - یعنی سرخ کرده همراه با سبزی پلو – یک راه متفاوت و جذاب برای تهیه آن انتخاب کنید. بدون شک با این کار خانواده‌تان را شگفت‌زده می‌شوند. شک نکنید بهترین برگر ماهی را شما طبخ می‌کنید و بچه‌ها عاشق طعم آن می‌شوند.


[عکس: 405996_559.jpg]
میز 4 نفره:


  • فیله قزل‌آلا: 200 گرم
  • شیر: 200 میلی‌لیتر
  • پیازچه ساطوری: چهار عدد
  • سیب‌زمینی آبپز: 200 گرم
  • سس مایونز:یک قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ کوچک: یک عدد
  • پودر نان خشک: 25 گرم
  • آرد ذرت یا آرد سفید:چهار قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سفید:به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم

روش تهیه:


1. ماهی و پیازچه را 5 تا 6 دقیقه در شیر بجوشانید، سپس ماهی را آبکش کرده و پیازچه را هم نگه دارید.


2. ماهی را با چنگال خرد کنید، سپس سیب‌زمینی را پوره کنید، تخم مرغ را خیلی خوب بزنید و بعد پودر نان، سس مایونز و ماهی خردشده را هم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر به این مواد نمک و فلفل بزنید.


3. مایه را به شکل چهار برگر در آورده و در آرد بغلتانید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. روغن را داغ کرده و فیش‌برگرها را 10 دقیقه در آن سرخ کنید. روغن ماهی را با حوله کاغذی گرفته و با نان همبرگری سرو کنید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
فیله ماهی دیگه ای باشه نمیشه

به نظرم فیله ماهی حلوا هم جواب میده
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  برگر ماهی؛ غنی از ویتامین و پروتئین taranomi 0 40 ۰۴-۱۲-۹۷، ۱۰:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi
  برگر های خانگی؛ با مد روز پیش بروید taranomi 6 72 ۱۵-۱۱-۹۷، ۱۲:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi
Thumbs Up طرز تهیه چیز برگر چدار صنم بانو 3 74 ۰۳-۱۱-۹۶، ۰۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: .AtenA.

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان