۱۹-۰۹-۹۳، ۰۷:۳۳ ب.ظ
ماهی باید به سرعت مصرف شود.حداکثر مدت نگهداری ماهی در فریزر دو ماه است. بیایید این بار دل به دریا بزنید و به جای سرو ماهی به روش سنتی - یعنی سرخ کرده همراه با سبزی پلو – یک راه متفاوت و جذاب برای تهیه آن انتخاب کنید. بدون شک با این کار خانوادهتان را شگفتزده میشوند. شک نکنید بهترین برگر ماهی را شما طبخ میکنید و بچهها عاشق طعم آن میشوند.
میز 4 نفره:
- فیله قزلآلا: 200 گرم
- شیر: 200 میلیلیتر
- پیازچه ساطوری: چهار عدد
- سیبزمینی آبپز: 200 گرم
- سس مایونز:یک قاشق چایخوری
- تخممرغ کوچک: یک عدد
- پودر نان خشک: 25 گرم
- آرد ذرت یا آرد سفید:چهار قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سفید:به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
روش تهیه:
1. ماهی و پیازچه را 5 تا 6 دقیقه در شیر بجوشانید، سپس ماهی را آبکش کرده و پیازچه را هم نگه دارید.
2. ماهی را با چنگال خرد کنید، سپس سیبزمینی را پوره کنید، تخم مرغ را خیلی خوب بزنید و بعد پودر نان، سس مایونز و ماهی خردشده را هم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. در آخر به این مواد نمک و فلفل بزنید.
3. مایه را به شکل چهار برگر در آورده و در آرد بغلتانید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. روغن را داغ کرده و فیشبرگرها را 10 دقیقه در آن سرخ کنید. روغن ماهی را با حوله کاغذی گرفته و با نان همبرگری سرو کنید.