امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قند یا نمک، کدام شما را زود‌تر بیمار می‌کند؟
#1
26 آذر 93

باشگاه خبرنگاران: بر اساس جدید‌ترین تحقیقات صورت گرفته شکر افزوده شده به غذاهای فرآوری شده و نوشیدنی‌های گازدار تهدیدی بزرگ‌تر از نمک اضافه شده به این دسته از خوراکی‌ها است.

گفتنی است، نمک در بسیاری از رژیم‌های غذایی وجود دارد و به طور مثال در نان، گوشت فرآوری شده، غذاهای شور و در طول آماده سازی مواد غذایی به این مواد اضافه شده است.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، شکر اضافه شده در خوراکی‌های مختلف به شدت می‌تواند بر روی هورمون‌های خونی اثر منفی گذاشته و باعث ابتلای افراد به انواع بیماری‌های غیر واگیر شود.

کار‌شناسان استفاده بیش متعادل از این دو ماده را به افراد برای حفظ سلامت توصیه اکید می‌کنند.
دیشب خوابت را دیدم..
صبح،
شمعداني باغچه مان گل از گلش شکفته بود...
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ساخت زیست‌پلیمر پایدار با استفاده از قند چوب صنم بانو 0 102 ۲۷-۱۰-۹۹، ۰۵:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  قلاده هوشمندی که صدای سگ را ترجمه می‌کند! صنم بانو 1 89 ۲۴-۱۰-۹۹، ۰۹:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  کدام کشور‌ها واکسن چینی خریداری کرده‌اند؟ صنم بانو 0 99 ۱۳-۱۰-۹۹، ۱۱:۰۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان