۲۴-۱۲-۹۱، ۱۱:۵۸ ق.ظ
[highlight=#86a7a1]با آنکه مایکروفرها محصولات خارق العاده ای هستند اما فن آوری آن ها بسیار ساده است . مایکروفر ها از امواج کوتاه برای گرم کردن غذا استفاده می کنند. امواج کوتاه موجهای رادیویی هستند. در مایکروفر ها معمولا فرکانس (بسامد) این امواج حدود 2500 مگاهرتز یا 5/2 گیگاهرتز است. امواج رادیویی در این محدوده ی فرکانس خواص جالبی دارند. آب ، چربی ها و قند هارا جذب می کند. با جذب این امواج آن ها تبدیل به حرکت اتمی شده و بنابراین داغ می شوند. امواج رادیویی در این محدوده خواص جالب دیگری نیز دارند. اکثر پلاستیک ها ، شیشه یا سرامیک آن ها را جذب نمی کنند اما در مورد فلزات ؟[/highlight]
[highlight=#86a7a1]
دیواره های داخلی یک مایکروفر از فلز ساخته شده است این مسئله روشن می کند که ورق تقریباً ضخیم فلز مانند یک آینه عمل می کند ، اما به جای بازگرداندن یک تصویر ، امواج رادیویی را باز می گرداند. اگر شما غذا را داخل ظرف فلزی ضخیم قرار داده و آن را در مایکروفر قرار دهید ، آن غذا نخواهد پخت. ظرف فلزی غذا را از امواج محافظت خواهد کرد و بنابراین هرگز داغ نخواهد شد . این مطلب در مورد اشیای فلزی کوچک تیز و صفحات نازک فلزی کاملاً فرق می کند . میدان الکتریکی در مایکروفر باعث عبور جریان از فلز خواهد گردید . تکه های بزرگ فلز مانند دیواره های مایکروفر این جریان ها را به راحتی عبور می دهند و اشکالی پیش نمی آید ، اما تکه های کوچک فلز مانند فویل های آلومینیمی توسط این جریان ها به سرعت داغ شده و همین می تواند سبب آتش سوزی شود .
دور ظرف پیچیده شود که اشکال تیزی به وجود آورد جریان های عبوری از آن سبب ایجاد جرقه ها در این مناطق خواهند شد . اگر این جرقه ها به چیز های دیگر داخل مایکروفر اصابت کنند مثلاً کاغذ روغنی ، شما به آتش خاموش کن نیاز خواهد داشت . علاوه از اینکه این تکه های کاغذ آلومینیمی سبب از بین رفتن مایکروفر شما خواهد شد بلکه باعث آتش سوزی نیز خواهد گردید . بنابراین ایده ی خوبی خواهد بود اگر به نایلون های محافظ و حوله ی کاغذی و یا دیگر وسایل غیر فلزی آشپز خانه متوسل شویم.
پایان!
[/highlight]
دیواره های داخلی یک مایکروفر از فلز ساخته شده است این مسئله روشن می کند که ورق تقریباً ضخیم فلز مانند یک آینه عمل می کند ، اما به جای بازگرداندن یک تصویر ، امواج رادیویی را باز می گرداند. اگر شما غذا را داخل ظرف فلزی ضخیم قرار داده و آن را در مایکروفر قرار دهید ، آن غذا نخواهد پخت. ظرف فلزی غذا را از امواج محافظت خواهد کرد و بنابراین هرگز داغ نخواهد شد . این مطلب در مورد اشیای فلزی کوچک تیز و صفحات نازک فلزی کاملاً فرق می کند . میدان الکتریکی در مایکروفر باعث عبور جریان از فلز خواهد گردید . تکه های بزرگ فلز مانند دیواره های مایکروفر این جریان ها را به راحتی عبور می دهند و اشکالی پیش نمی آید ، اما تکه های کوچک فلز مانند فویل های آلومینیمی توسط این جریان ها به سرعت داغ شده و همین می تواند سبب آتش سوزی شود .
دور ظرف پیچیده شود که اشکال تیزی به وجود آورد جریان های عبوری از آن سبب ایجاد جرقه ها در این مناطق خواهند شد . اگر این جرقه ها به چیز های دیگر داخل مایکروفر اصابت کنند مثلاً کاغذ روغنی ، شما به آتش خاموش کن نیاز خواهد داشت . علاوه از اینکه این تکه های کاغذ آلومینیمی سبب از بین رفتن مایکروفر شما خواهد شد بلکه باعث آتش سوزی نیز خواهد گردید . بنابراین ایده ی خوبی خواهد بود اگر به نایلون های محافظ و حوله ی کاغذی و یا دیگر وسایل غیر فلزی آشپز خانه متوسل شویم.
پایان!
[/highlight]
ستایش یعنی این حسی که دارم
:)