امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ما هنوز اندر خم یک گندمیم
#1
بسم الله الر حمن الر حیم
ما هنوز اندر خم یک گندمیم
با مصرف نان سبوس کامل از ابتلاء به بیماریهای دیابت،چاقی ، چربی خون، سرطان و بیماریهای قلبی عروقی پیشگیری نمائید.


مزایای نان کامل نسبت به نان سفید:
از نظرعلم شیمی گندمی که با کودهای مصنوئی و شیمیائی به عمل آمده است ممکن است شکل گندم راداشته باشد ولی ترکیبات آن از نظر املاح معدنی با گندم طبیعی متعادل نیست.سلولهای سرطانی دارای مقدار زیادی پتاسیم هستند و کود های مصنوعی این فلز را به حد زیادی دارند . ما آرد نان کامل را از گندم طبیعی که کود و سم شیمیائی نخورده باید تهیه کنیم.
نان کامل حاوی قسمتهای زنده وحیاتی شامل سبوس، نطفه و گلوتن است که این عوامل مفید را امروزه از آن جدا میکنند . به علاوه در اثر الک کردن مقادیر زیادی از موجودات و عوامل زنده دیگر گندم از قبیل فرمانها، دیاستازها،ویتامینها و آنزیمها از بین میروند.موادی که به سبوس چسبیده اند عبارتند از مواد چربی و مواد فسفردار واز همه بالاتر گلوتن است که در حقیقت مصالح ساختمان بدن به شمار میآید که با الک کردن از آرد جدا میشوند .
در اطراف نطفه گندم مواد سفیده ای ومعدنی زیادی وجود دارد،مهمترین آنها عبارتند از پتاسیم ، نمک، آهن ، آرسنیک و کمی کلسیم ، وجود این مواد برای گلبولهای خون که سربازان مدافع بدن هستند ضروری ولازم است ، که متاسفانه با الک کردن از آرد جدا میشوند .
نان سفید ترشی معده را زیاد میکند و در نتیجه تولید ضعف عمومی کرده و راه را برای ورود امراض عفونی باز میکند ، در صورتی که نان سبوس کامل به حرکت دودی شکل معده و روده کمک کرده مانع ترشی معده و سوء هاضمه و یبوست میشود .

اشخاصی که با نان سفید تغذیه میشوند 58 درصد آنرا هضم نکرده دفع مینمایند ، در صورتی که با نان سبوس کامل تغذیه شوند فقط 5 درصد آنرا هضم نشده دفع می نمایند.
خاصیت حیاتی آرد در اثر ماندن از بین میرود (اکسیده میشود) بهتر است که گندم را به اندازه احتیاجات روزانه آرد نمایند ولی امروزه فاصله آرد تا پخت نان گاهاً تا چند ماه میشود که از خاصیت آن به تعدادهر روز که بیشتر بماند کاسته میشود
برای تهیه نان کامل عمل تخمیر را باید بصورت سنتی انجام دهیم ، با استفاده از مایه خمیر ترش و نمک اقیانوس که حاوی ویتامینها و املاح ویژه ای است که در آرد موجود نیست
برای اضافه شدن خواص نان کامل بذرها و گیاهان مقوی و معطر مثل کنجد ، سیاه دانه ، زیره ، گل رنگ ، آویشن و بادیون روی آن اضافه میکنیم.
ما به تمام بیماران و اشخاص کِسِل توصیه میکنیم که نان سفید را از غذای خود حذف کنند و به جای آن نان کامل بخورند . ادامه دارد...
داشتن جامعه بدون بیمار مستلزم آگاهی و همت است .
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اندر حکایت غم‌انگیز سوسیس و کالباس محمد رضا 0 181 ۱۳-۱۱-۹۳، ۱۲:۱۰ ق.ظ
آخرین ارسال: محمد رضا

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
5 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
sadaf (۳۰-۰۷-۹۶, ۰۷:۲۶ ب.ظ)، d.ali (۰۳-۱۲-۹۵, ۱۰:۴۵ ب.ظ)، دختربهار (۰۳-۱۲-۹۵, ۱۱:۳۱ ب.ظ)، :)nafas (۰۳-۱۲-۹۵, ۱۰:۳۳ ب.ظ)، !!Tina!! (۰۳-۱۲-۹۵, ۱۰:۳۱ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان