۲۹-۰۷-۹۳، ۱۰:۱۲ ق.ظ
مردان در برابر غذاهای پرچرب آسیب پذیرترند
محققان علوم پزشکی در مرکز پزشکی سدارس سینای آمریکا اعلام کردند مصرف غذای پرچرب
برای مردان بسیار خطرناکتر از زنان است.
به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقهٔ لرستان، مطالعات این محققان به سرپرستی
دکتر دبورا کلگ بر روی موشهای آزمایشگاهی نشان میدهد میزان آسیب پذیری موشهای نر پس از مصرف غذای سرشار
از چربی، از میزان آسیب پذیری موشهای ماده، به مراتب بیشتر است. به گفته محققان، موشهای ماده در این بررسی، قدرت مقابله
بسیار بالایی با مواد غذایی سرشار از چربی نشان دادند. محققان میگویند احتمالا مغز حیوانات ماده، نیروی شیمیایی قدرتمندی برای
مقابله با تاثیرگذاری غذاهای چرب دارد در حالی که این قدرت، در مغز موشهای نر مشاهده نمیشود. محققان میگویند احتمالا با تداوم
چنین بررسی هایی بتوان با چاقی در همه گروههای جنسی، به خصوص گروه مردان، مقابله کرد. عوامل موثر در ایجاد چاقی شامل
عوامل ارثی، پرخوری، تغییر سوخت و ساز بافت چربی، کاهش تولید گرما، کاهش فعالیت جسمی بدون کاهش مقدار غذای
دریافتی و برخی از داروهاست. افزایش چربی شکم نیز که به چاقی شکم موسوم است با افزایش خطر بروز
بیماری های قلبی عروقی همراه است. محققان بر این باورند که ذخیره اصلی انرژی بدن، چربی است.