۲۲-۱۲-۹۱، ۱۱:۴۲ ق.ظ
نتایج یک تحقیق نشان داد که مصرف آنتی اکسیدانها تأثیری در کاهش بروز سکته مغزی و آلزایمر ندارد.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، محققان مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا با انجام تحقیقات خود روی 5 هزار و 395 فرد 55 ساله و مسنتر که هیچ نشانهای از زوال عقل هنگام آغاز مطالعه در آنها مشهود نبود و بررسی رژیم غذایی آنها دریافتند برخلاف پژوهشهای دیگر، این مطالعه جدید نشان میدهد که سطح آنتیاکسیدانها در رژیم غذایی افراد با خطر ابتلا به سکته مغزی و آلزایمر مرتبط نیست.
نتایج حاصل از این مطالعه با انجام یک پیگیری 14 ساله نشان میدهد که حدود 600 نفر از افراد مورد مطالعه طی این دوره دچار زوال عقلی و حدود 600 فرد دچار سکته مغزی شدند اما محققان مشاهده کردند که امکان ابتلا به زوال عقلی یا سکته مغزی در افرادی که سطوح بالاتری از آنتیاکسیدانها را مصرف میکردند نه بیشتر و نه کمتر از افرادی بود که سطوح کمتری از آنتیاکسیدانها را مصرف میکردند.
به گفته محققان این نتایج بسیار جالب هستند چراکه مطالعات دیگر نشان دادهاند که آنتیاکسیدانها ممکن است در برابر سکته مغزی و زوال عقلی از افراد محافظت کنند.
آنتیاکسیدانها مانند سیکوپن، بتاکاروتن و ویتامینهای C و E هستند که در بسیاری از محصولات غذایی، میوهها و سبزیجات یافت میشوند.
یافتههای این تحقیق در نشریه پزشکی آکادمی نورولوژی آمریکا منتشر شده است.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، محققان مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا با انجام تحقیقات خود روی 5 هزار و 395 فرد 55 ساله و مسنتر که هیچ نشانهای از زوال عقل هنگام آغاز مطالعه در آنها مشهود نبود و بررسی رژیم غذایی آنها دریافتند برخلاف پژوهشهای دیگر، این مطالعه جدید نشان میدهد که سطح آنتیاکسیدانها در رژیم غذایی افراد با خطر ابتلا به سکته مغزی و آلزایمر مرتبط نیست.
نتایج حاصل از این مطالعه با انجام یک پیگیری 14 ساله نشان میدهد که حدود 600 نفر از افراد مورد مطالعه طی این دوره دچار زوال عقلی و حدود 600 فرد دچار سکته مغزی شدند اما محققان مشاهده کردند که امکان ابتلا به زوال عقلی یا سکته مغزی در افرادی که سطوح بالاتری از آنتیاکسیدانها را مصرف میکردند نه بیشتر و نه کمتر از افرادی بود که سطوح کمتری از آنتیاکسیدانها را مصرف میکردند.
به گفته محققان این نتایج بسیار جالب هستند چراکه مطالعات دیگر نشان دادهاند که آنتیاکسیدانها ممکن است در برابر سکته مغزی و زوال عقلی از افراد محافظت کنند.
آنتیاکسیدانها مانند سیکوپن، بتاکاروتن و ویتامینهای C و E هستند که در بسیاری از محصولات غذایی، میوهها و سبزیجات یافت میشوند.
یافتههای این تحقیق در نشریه پزشکی آکادمی نورولوژی آمریکا منتشر شده است.