امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موس پسته با تزئین گل رز
#1
مجله زندگی ایده آل:

[عکس: 390807_308.jpg]

مواد لازم:

  • خامه ‌فرم‌ گرفته: 400 گرم
  • شیرعسلی: 200 گرم
  • عسل: سه قاشق غذاخوری
  • سرلاك گندم و عسل: سه قاشق غذاخوری
  • زرده تخم‌مرغ: شش عدد
  • وانیل: یك قاشق چای‌خوری
  • پودر پسته: 200 گرم
  • ژلاتین: 10 ورق
روش تهیه:

1. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ، شكر و وانیل را هم می‌زنیم تا پف کنند، عسل و شیرعسلی را به آنها اضافه كرده و هم می‌زنیم تا كاملا مخلوط و یكدست شوند. بهتر است این كار را روی بخار آب جوش انجام دهیم تا زرده‌ها بپزند. مخلوط زرده را با خامه فرم گرفته، پودر سرلاك و پودر پسته مخلوط كرده و كنار می‌گذاریم.

2. ورقه‌های ژلاتین را داخل آب سرد قرار داده تا نرم شوند سپس داخل ظرفی فلزی قرار داده و روی بخار آب می‌گذاریم تا ذوب شوند. ژلاتین را به مواد اضافه كرده و همه را با هم مخلوط می‌کنیم.

3. مواد را داخل قالب‌های نیمکره‌ای یا استوانه‌ای می‌ریزیم. برای تزیین با خمیر فوندانت صورتی تعدادی پره گل رز آماده می‌کنیم و مانند تصویر دسر را تزیین می‌کنیم.

نکته:

برای آماده کردن این پره های رز که روی موس تزیین کرده ام از خمیر فوندانت صورتی استفاده کرده ام . در غیر این صورت می توانیم از خمیر مارسیپان یا خمیر شکلات یا حتی پره رز طبیعی استفاده کنیم. برای استفاده از پره های گل رز طبیعی بهتر است آنها را در مرنگ و شکر بزنیم تا شکل یخی پیدا کرده و خوش حالت تر بمانند.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دسر موس لیمو hadis hpf 0 83 ۲۷-۰۲-۹۹، ۰۲:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: hadis hpf
  طرز تهیه کره پسته کرمی taranomi 0 103 ۰۴-۱۲-۹۷، ۱۰:۵۱ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi
  طرز تهیه شله زرد نذری و مدل های تزئین آن نیـایــش 1 87 ۱۵-۰۸-۹۷، ۰۶:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: نیـایــش

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان