امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
میوه ها و خواص درمانی ان ها
#11

كنار ، ميوه‌اي گرمسيري، سرشار از ويتامين اما ناشناخته در بين مردم است مركز پيدايش درخت كنار جنوب آسياي مركزي شامل شمال غرب هند، افغانستان و مناطقي از تاجيكستان ، ازبكستان و چين است.

درختان خودروي كنار در مناطق گرمسيري ايران و عمدتا در استانهاي سيستان و بلوچستان، هرمزگان، كرمان، فارس، بوشهر و خوزستان يافت مي‌شوند كه به صورت پراكنده روييده و مردم از ميوه‌هاي آن استفاده مي‌كنند.

سطح زيركشت اين درخت در هند نيز 22 هزار هکتار تخمین زده شده است و بیش از 125 نوع کنار در این کشور وجود دارد .

كنار با نام علمي Zizyphus mauritiana و متعلق به خانواده Rhamnaceae و دارای 40 گونه است که در تمام مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری پراکنده اند .

اين ميوه علاوه بر هند در كشورهاي افغانستان، ايران، سوريه، برمه، استراليا، آمريكا، ايتاليا، فرانسه، روسيه، اسپانيا، پرتغال و شمال آفريقا نيز وجود دارد.

كشت تجاري آن به صورت باغ يكدست از ارقام پيوندي مرغوب در جنوب بلوچستان از حدود ‪۵۰سال پيش متداول بوده كه عمدتا اين ارقام از هند و پاكستان به كشور وارد شده‌اند.

كنار در سيستان و بلوچستان ميوه‌اي است بسيار درشت در دو شكل كروي و بيضي كشيده با درصد گوشت بالا و هسته بسيار ريز كه داراي طعم و مزه مطبوعي است.

با توجه به‌اقتصادي بودن محصول برداشت شده و وجود بازار مصرف مناسب براي ميوه آن در سالهاي اخير سطح زير كشت اين محصول در شهرستانهاي چابهار، نيكشهر، سرباز و حواشي ايرانشهر رو به گسترش است.

‪۸۰هكتار از اراضي كشاورزي اين شهرستانها زيركشت كنار قرار دارد كه اين ميزان علاوه بر درختان كناري است كه به صورت خودروي در سراسر استان وجود دارند.


در سيستان و بلوچستان بطور متوسط از هر درخت ۶۰ تا‪ ‪۷۰كيلوگرم ميوه كنار به دست مي‌آيد.


[عکس: i72424_1.jpg]

كنار ميوه مغذي و سرشار از ويتامين C و مقادير نسبتا خوبي از ويتامين B و E و محتوي كلسيم، فسفر و آهن است.

ارزش غذايي ‌ميوه كنار از لحاظ پروتئين، مواد معدني، كلسيم، فسفر، كاروتن و ويتامين ، از سيب غني تر و ميزان كالري و ويتامين C آن نسبت به پرتغال بيشتر است.

ميوه آن براحتي هضم و اثر ملين‌آور دارد و گوشت ميوه آن شيرين و خوشمزه است.

كنار در ماههاي دي و بهمن به بازار مي‌آيد و تا اواخر فروردين عرضه مي‌شود. كنار با قيمتي ارزانتر نسبت به ساير ميوه‌ها در دسترس بوده و تقاضا براي آن زياد است.

درخت كنار مقاومترين درخت ميوه به صورت درختچه‌اي كوچك، خاردار با تاج پهن است.





پوست درخت زبر، خاكستري يا سياه تيره، برگها بيضي، گرد و كشيده غالبا داراي سه گلبرگ اصلي، گلهاي سبز مايل به زرد كه به صورت خوشه جانبي روي شاخه‌ها ظاهر مي‌شوند.

ميوه زكنار سفت، كروي كشيده يا بيضي شكل با رنگ قرمز، نارنجي يا زرد طلايي و براق است. درخت كنار نسبت به خشكي و خاكهاي شور و قليايي مقاوم و سازگار است. اين درخت در تابستان به خواب مي‌رود كه باعث كاهش نياز آن به آب و ميزان تبخير مي‌شود.

علاوه بر تازه‌خوري ميوه كنار، از آن براي عمل‌آوري ترشي، مربا و ژله هم استفاده مي‌شود. اجزا درخت كنار هم داراي مصرف دارويي از جمله ريشه و پوست آن براي رفع اسهال خوني است.

همچنين مغز بذر كنار مقوي بوده و از برگ آن براي معالجه زخم بهره گرفته مي‌شود. از برگهاي درخت براي تغذيه گوسفند، بز، گاو، شتر و كرم ابريشم و از چوب آن براي ساخت ابزارآلات كشاورزي، صنايع دستي و زغال استفاده مي‌شود.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#12
آشنایئ با گیاه ذال ذالک

ذال ذالک
[عکس: American%20Highbush%20Cranberry%20-%20small%202.jpg]

شاخه های گسترده این درخت به صورت ردیف های افقی بر تنه قرار گرفته و نمایی عریض با تاج مسطح ایجاد می کند.اوائل بهار گل های کوچک و سفید که با 4 براکته بزرگ احاطه شده کاملا درخت را می پوشاند.برگها پس از گلها ظاهر شده و به تدریج سبز رنگ می شوند.در پاییز میوه ها دانه های قرمز و برگها قرمز آتشین شده و سپس خزان میکند.

کاربرد:

حواشی خیابان،سطوح چمن،کنار آب،پاسیو،گلدان و تک درخت

خصوصیات گیاهی

ارتفاع:3 تا 9 متر قطر تاج پوششی:4 تا 7 متر

درختی است با تاج مسطح و شاخه هایی که در ردیف های مسطح قرار دارند.پوست تنه قهوه ای متوسط و فلس های پوست سوسماری شکل دارد.

برگ:برگها ساده و متقابل و کامل به طول 7 تا 15 سانتیمتر و پهنای 4 تا 10 سانتیمتر و نوک تیز هستند.در ابتدای رشد سرخ رنگ بوده که بتدریج به رنگ سبز درخشان در می آیند.در پائیز،قبل از خزان دوباره قرمز رنگ می شوند.

گل:کوچک تقریبا سفید رنگ که توسط 4 براکته رنگین احاطه شده است.گل ها سطح درخت را از اسفند تا اردیبهشت می پوشانند.گل کامل 10 تا 12 سانتیمتر پهنا دارد.واریته Rubra براکته های صورتی تیره دارد.

میوه:شفت های سرخ خوراکی به صورت خوشه های بزرگ و گرد و جالب توجه هستند.از اوائل شهریور تا آبان ماه ظاهر می شوند.

[عکس: cranberry.jpg]

سیستم ریشه: عمیق

سرعت رشد: متوسط

نیاز های طبیعی

آب و هوا:بهترین رشد را در محیط های سرد می کند ولی گرما و سرما را تحمل می کند.از یخبندان زود رس که ممکن است به جوانه های صدمه بزند باید محافظت شود.

خاک:در انواع خاکها رشد می کند.خاک های اسیدی و مرطوب با زهکش خوب را نیز تحمل می کند.

تابش مستقیم خورشید و نیم سایه را می پذیرد.در مسیر وزش باد قرار نگیرد.

نگه داری

هرس:در فصل زمستان و فقط در صورت نیاز هرس شود.به یاد داشته باشید که جوانه گل بر شاخه های جوان رشد می کند.

تغذیه:تغذیه خاصی نیاز ندارد.

آبیاری:رطوبت زیاد را می پسندد.

آفات و بیماریها: مورد حمله حشرات مکنده قرار می گیرد.در صورت نیاز در بهار و اواخر پائیز با لیندن یا مالاتیون سم پاشی شود.نسبت به بیماریها تقریبا مقاوم است.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#13
فندق و خواص آن
این روزها هر جایی برای عید دیدنی می ‌رویم، می‌ بینیم هر کسی به یکی از مغزهای آجیل علاقمند است؛ برخی تخمه ژاپنی را ترجیح می دهند، برخی پسته و برخی دیگر بادام را دوست دارند. قسمت هایی از آجیل هم، تا مدت ها در ظرف باقی می ‌مانند. فندق یکی از آن دانه‌ هاست که در موردش کم لطفی می ‌‌شود.
[عکس: A0071915.jpg]
ارزش تغذیه ای
فندق خواص و ارزش تغذیه ‌ای زیادی دارد، به همین دلیل از بروز خیلی بیماری‌ ها پیشگیری می ‌کند.

در هر 28 گرم فندق که به طور متوسط معادل 20 عدد مغز آن می باشد، 176 کالری انرژی نهفته است. این مقدار فندق دارای 17 گرم چربی، 5 گرم کربوهیدرات، 4 گرم پروتئین و حدودا 2 گرم آب می باشد.
فندق با داشتن روغنی خاص (اسید اولئیک)، پروتئین، کربوهیدرات، بتاسیتوسترول، ویتامین‌ها و املاح ضروری، جایگاه مخصوصی را در بین دیگر آجیل‌ ها باز نموده است
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#14
خواص نارگیل

گوشت این میوه سفید رنگ و چرب است و درون آن با یک شیره یا مایع شیرین پر شده است.... نارگیل،‌ گیاهی است که ابتدا در جنوب آسیا کشت می‌شد و در حال حاضر در تمام مناطق آسیایی وجود دارد.

مردم اقیانوس آرام از تمام قسمت‌های این درخت استفاده کرده و آن را به عنوان یک غذای اصلی مصرف می‌کنند.
درخت نارگیل، درختی است زیبا و تنومند که به صورت قائم رشد کرده و بدون انشعابات است. برگ‌های آن بسیار بزرگ و زیبا است و دارای گل‌هایی به رنگ زرد و نارنجی است.

در قاعده میوه‌ی نارگیل سه سوراخ وجود دارد که چشم‌های نارگیل نامیده می‌شوند.
گوشت این میوه سفید رنگ و چرب است و درون آن با یک شیره یا مایع شیرین پر شده است.

درخت نارگیل ارزش غذایی در 100 گرم نارگیل به شرح زیر است: ویتامین ب: تیامین 10 میلی‌گرم ویتامین ث: 2 میلی‌گرم کلسیم: 21 میلی‌گرم آهن: 2 میلی‌گرم فسفر: 98 میلی‌گرم چربی:‌ 34/7 گرم کربوهیدرات: 14 گرم پروتئین:‌3/4 گرم کالری: 359

دیگر خواص نارگیل عبارتند از:
نارگیل
• از تشکیل گواتر ساده پیشگیری می‌کند.
• دارای خاصیت تناسب اندام است.

• یبوست و هر نوع گاز ایجاد شده در معده را از بین می‌برد.

• از روغن نارگیل برای درمان زخم‌ها، بریدگی‌ها، سوختگی‌ها و نیز آفتاب سوختگی‌ها استفاده می‌شود.

• استفاده از روغن نارگیل بر روی پوست، برای کاهش چین و چروک‌های پوستی توصیه می‌شود.

• روغن نارگیل برای تقویت مو نیز به کار می‌رود.

• خوردن حداقل 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل نیاز روزانه به ویتامین E را برطرف می‌کند.

• خوردن آب نارگیل برای رفع مشکلات کلیه و مثانه موثر است.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#15
ماسک انار برای چین و چروک صورت

جالب است بدانید که از ماسک انار برای مقابله با چین و چروک پوست صورت استفاده می کنند.

انار به دلیل داشتن "آنتی اکسیدان های قوی"، با رادیکال های آزاد که عامل اصلی پیری پوست هستند، مقابله می کند.
یکی دیگر از علل مفید بودن انار برای پوست، غنی بودن از "اسید الاژیک" است.

پوست انار برای استفاده ی موضعی (ماسک) بهتر است، اما اگر ممکن نبود، از دانه های انار نیز می توان استفاده کرد.

امروزه شرکت های سازنده مواد آرایشی - بهداشتی ، در محصولات مختلفی مانند شوینده های صورت، لوسیون های پاک کننده، کرم های مرطوب کننده و ماسک های صورت از انار استفاده می کنند.


برای استفاده موضعی، مقداری آب انار را بگیرید و آن را بدون مخلوط کردن با چیز دیگری روی پوست صورت خود بمالید. این کار باعث روشن شدن پوست می شود و برای تغذیه پوست هم بسیار مناسب است.

برای جوش هم مفید است
از انار به صورت موضعی برای درمان آکنه نیز استفاده می کنند.
روش تهیه یک ماسک برای بهبود آکنه به این ترتیب است که : مازو، پوست انار، گل ارمنی و مندل را بکوبید و با سرکه و گلاب آمیخته و روی جوش ها بمالید تا بهبود حاصل شود.


البته باید اذعان کرد که امروزه بیماران زیر نظر متخصصان پوست و مو، از داروهای موضعی یا خوراکی برای درمان جوش های صورت یا بدن استفاده می کنند، اما به هر حال در طب سنتی ما نیز دستورات بسیار جالبی وجود دارد که انصاف نیست آنها را به طور کامل کنار بگذاریم، کما این که بسیاری از افراد با مراجعه به متخصصان طب سنتی و مصرف داروهای گیاهی مختلف، نتایج درمانی قابل قبولی به دست می آورند.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#16
روغن دانه انار (Pomegranate seed oil)





[عکس: 12798421706125412070519314556175147174234.jpg]

دانشمندان طی پژوهش‌های مختلف دریافتند که روغن دانه انار دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی، ضد التهابی و ضد میکروبی است.



خاصیت آنتی اکسیدانی این روغن:

* از سرطانی شدن سلول‌های بدن پیشگیری می کند.



* باعث کاهش ایجاد زخم در مبتلایان به سرطان پوست می شود.



* از بیماری های قلبی و تصلب شرائین جلوگیری می کند.



* فرایند پیر شدن سلول ها را کند می نماید، لذا در حفظ جوانی موثر است.

* از پیری زودرس و چین و چروک پوست جلوگیری می کند.



سایر فواید روغن دانه انار عبارتند از :

* به تنظیم هورمون‌ها که نقش مهمی در کاهش خطر احتمال ابتلا به سرطان سینه دارند، کمک می‌کند.



* مصرف منظم آن می تواند از مشکلات یائسگی مانند پوکی استخوان ، در خانم ها جلوگیری کند.



* روغن دانه انار از تشکیل سلول های سرطانی وابسته به استروژن و غیر وابسته به استروژن جلوگیری می کند.



* روغن دانه انار به منظور برطرف کردن کدری پوست در محصولات آرایشی به کار برده می شود.

[عکس: 1279117220141146452422085995144222187220.jpg]

* این روغن مرطوب کننده پوست است و ویژگی ضد التهابی و ضدمیکروبی آن علاوه بر محافظت، به پوست انعطاف پذیری می بخشد.



* روغن دانه انار که خاصیت ضدالتهابی قوی اش مرهون اسید چرب موجود در آن است، ناراحتی های پوستی مانند خشکی پوست ، اگزما و سوختگی در اثر نور خورشید را تسکین می دهد.



* در بازسازی و تقویت پوست نقش دارد.



* این روغن در کاهش ورم و دردهای عضلانی موثر است.



* از افزایش وزن نیز جلوگیری می کند. رعایت یک برنامه غذایی صحیح و مصرف هم زمان مکمل روغن دانه انار باعث کاهش وزن می شود. برای بالا بردن سوخت و ساز بدن می توانید از این روغن روی سالاد و غذا استفاده کنید.



البته دانشمندان خاطر نشان کرده اند که فواید درمانی روغن دانه انار، فقط با مصرف منظم آن در زمان طولانی به دست می آید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#17
خوردن، بوبیدن و مالیدن خیار بر پیشانی جهت رفع سردرد مفید است. قطره قطره ریختن آب خیار در بینی و بوییدن آن جهت .....
خیار گیاه بومی هندوستان است و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است. حدود بیست قرن قبل از میلاد مسیح مصریان قدیم از آن استفاده می كرده اند. خیار گیاهی است علفی و یكساله دارای ساقه خزنده و پوشیده از خارهای نازك و خشن است . برگ های آن بزرگ و دارای زاویه و دندانه دار است. گل های آن زرد رنگ كه به دو صورت نر و ماده روی یك پایه قرار دارند. میوه آن سبز رنگ و بسته به نوع و نژادهای مختلف ممكن است كوچك یا بزرگ باشد. خوردن، بوبیدن و مالیدن خیار بر پیشانی جهت رفع سردرد مفید است. قطره قطره ریختن آب خیار در بینی و بوییدن آن جهت رفع گرفتگی، بی حوصلگی و کم خوابی مفید است. آشامیدن آب خیار جهت رفع اکثر تب های شدید، تسکین حرارت صفرا و خون، التهاب معده، رفع تشنگی، پاک کردن کبد، زیاد شدن ادرار، دفع سنگ کلیه و مثانه و بهبود یرقان سودمند است. جوشانده پوست خیار، درمان خوبی برای یرقان است.
یک لیوان آب خیار با نیم سیر نبات، مسهل خوب و گوارایی است و صفرا و سودا را از معده به خوبی خارج می نماید که برای این کار آب خیار رسیده که کمی ترش مزه می باشد، بهتر است. اگر مقداری میخک را در آب خیار خیسانده و پس از 24 ساعت آن را صاف کرده و با عسل نوش جان نمایید، رنگ رخسارتان باز می شود؛ در حقیقت به کبد شما جلا می دهد و روح را شاداب می نماید.اگر مبتلا به مرض قند هستید تا می توانید از خیار و تخم خیار استفاده کنید.خیار از نظر طب قدیم ایران سرد است و خنك كننده بدن می باشد و به هضم غذا كمك می كند.
سایر خواص درمانی خیار شامل موارد زیر است : 1) حل كننده اورات و اسید اوریك است، بنابراین بیماری نقرس را درمان می كند. 2) ادرار آور است و برای رفع سوزش ادرار مفید است. 3) خون را تصفیه می كند. 4) خیار برای درمان مبتلایان به سوزش و بند آمدن ادرار مفید است. 5) عصاره برگ های له شده خیار ایجاد تهوع می كند، بنابراین در مسمومیت ها و اختلالات دستگاه گوارش مصرف می شود. 6) خیار عطش را تسكین می دهد. 7) خیارملین است.
8) خیار کبد را جلا می دهد و صفرا را از معده به خوبی خارج می کند.
9) اگر خیار را حلقه حلقه كرده و روی پوست صورت بگذارید، چین و چروك های صورت را از بین می برد و صورت را جوان می كند.

10) اگر پوست شما چرب است خیار را با آب مقطر بپزید و با این آب صورت خود را شست و شو دهید.
اگر می خواهید همیشه لطافت پوست خود را حفظ كنید، همه روزه از لوسیون زیر استفاده كنید: یك خیار معمولی را با دو لیون آب بجوشانید تا حجم آن یك لیوان شود. سپس آن را صاف كنید و بگذارید سرد شود. بعد 50 گرم بادام خام و پوست كنده را آسیاب كرده و با این آب مخلوط كنید. آن را به هم بزنید و با پارچه صاف كنید. به محلول صاف شده 250 گرم الكل سفید و یك گرم اسانس گل سرخ اضافه كنید و كاملا هم بزنید. هر روز از این لوسیون طبیعی به صورت خود بزنید تا پوست شما همیشه جوان بماند. 11) برای درمان اگزما، ترکیدن پوست و رفع خارش مفید است. 12) جوشانده پوست خیار برای یرقان داروی بسیار خوبی است و برای این کار بهتر است سه روز متوالی آن را نوش جان نمایید. 13)همیشه باید خیار را قبل از غذا خورد كه به هضم غذا كمك كند.

مضرات :
* اشخاصی كه ناراحتی معده دارند، نباید در مصرف خیار زیاده روی كنند زیرا ممكن است باعث اختلال در دستگاه گوارش گردد. * خیار نفاخ است، چون سریعا در معده فاسد می شود. برای رفع نفخ و دل درد ناشی از خوردن خیار می توانید مقداری عرق نعنا یا کمی آبجوش و نبات بخورید. * همیشه باید خیار را قبل از غذا خورد كه به هضم غذا كمك كند. كسانی كه نمی توانند خیار را خوب هضم كنند، باید آن را با نمك بخورند.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#18
حتما باورتان نمي شود اگر بگوييم زادگاه اصلي اين ميوه در قاره آفريقاست و براي اولين بار در کشور مصر کشت شده است. سپس اين ميوه از مصر به چين و روسيه رفته و به سراسر دنيا معرفي گرديده است. اين ميوه به دليل آب فراواني که دارد اغلب در روزهاي گرم تابستان طرفداران فراواني دارد. وجود مقادير بالايي از آنتي اکسيدان هاي مختلف در اين ميوه آن را ارزشمند ساخته است. ويتامين A، C و ليکوپن از مهمترين آنتي اکسيدان هاي موجود در اين ميوه هستند. اين ترکيبات با غيرفعال کردن راديکال هاي آزاد از اکسيداسيون کلسترول و تنگ شدن ديواره عروق از بروز بيماري هاي قلبي و سکته جلوگيري مي نمايد. به علاوه مطالعات نشان مي دهند که مصرف منظم اين ميوه از بروز حملات آسم، سرطان کولون و حتي آرتروز جلوگيري مي کند. اين ميوه با خواص ضدسرطاني از اطلاعات ژنتيکي همه سلول ها (DNA) محافظت کرده و از جهش هاي ژنتيکي جلوگيري مي کند. اين ميوه نيز مانند هويج در تقويت حس بينايي موثر است. اما با وجود فوايد بسيار زياد اين ميوه، هندوانه داراي ترکيبات گواتروژن است و افرادي که در مناطق با «يد» کم زندگي مي کنند بايد کمتر اين ميوه را استفاده کنند. اين ميوه اگزالات و پورين بالايي دارد به اين دليل افرادي که مستعد ابتلا به سنگ کليه و اوره بالا هستند بايد کمتر از اين ميوه استفاده نمايند تا اين عوارض در آنها تشديد نشود. درضمن، افراد مبتلا به ديابت نيز بايد با دقت فراوان اين ميوه را استفاده نمايند زيرا هندوانه قندخون را به سرعت بالا مي برد و کنترل اين قند براي ديابتي ها بسيار مشکل است. همانطور که گفته شد اين ميوه پتاسيم بالايي دارد و مصرف يک فنجان هندوانه داراي 176 ميلي گرم از اين ماده مغذي است که مي تواند به کاهش فشار خون بالا در بيماران مبتلا به اين بيماري کمک نمايد. اين ميوه با وجود ويتامين B6 و بوي خوشايندي که دارد در رفع حالت تهوع بسيار مفيد است، به خصوص اگر شيريني نسبتا ملايمي داشته باشد. هندوانه براي اشخاص سرد مزاج و آنهايي که داراي معده سرد مي باشند مناسب نيست. اين گونه اشخاص اگر مي خواهند هندوانه بخورند بايد آن را با شکر و يا عسل بخورند. همچنين هندوانه در اشخاص سردمزاج باعث درد مفاصل و ضعف جنسي مي شود. [عکس: IMG_3007_0+HendooneH.jpg]

خواص دارويي هندوانه


1- هندوانه از نظر طب قديم ايران سرد و تر است. گرما را برطرف مي کند و بهترين ميوه تابستان است.
2- هندوانه مدر است و به پايين آوردن فشار خون کمک مي کند.
3- هندوانه معده را تقويت مي کند.
4- پوست سفيد داخل هندوانه براي زخم گلو و دهان بسيار موثر است.
5- مغز تخمه هندوانه کرم هاي معده و روده را از بين مي برد.
6- هندوانه براي ورم مثانه مفيد است.
7- هندوانه بدن را تازه و شاداب مي کند.
8- هندوانه براي اشخاص گرم مزاج بسيار خوب است.
9- آب هندوانه مخلوط با سکنجبين علاج کننده يرقان و دفع کننده سنگ کليه است.
10- براي خنک کردن بدن در روزهاي گرم تابستان هندوانه را با شکر بخوريد.
11- براي برطرف کردن تب و اخلاط بدن هندوانه را با شير خشت بخوريد.
12- براي رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندي بخوريد.
13- هندوانه را بايد هميشه بين دو غذا خورد يعني تقريبا سه ساعت بعد از غذا و يک ساعت قبل از غذا. زيرا اگر بلافاصله بعد از غذا خورده شود در هضم غذا اختلال ايجاد مي کند همچنين نبايد آن را با ميوه هاي ديگر مخلوط کرد زيرا توليد نفخ شکم مي کند.


ارزش غذايي خربزه


خربزه درحقيقت يک ميوه بومي آسياييي است (ميوه بومي ميوه اي است که احتياج به کشت ندارد و خودبه خود در زمين مي رويد.) بنابراين احتمالا اين ميوه در چند هزارسال پيش از آسيا به ممالک ديگر دنيا برده شده است. رومي هاي قديم و احتمالا يوناني ها همان اندازه که ما حالا به اين ميوه علاقه داريم، آن را دوست داشته اند. اولين کشوري که در قرون اخير اقدام به کشت خربزه کرده، کشور فرانسه در حدود 300 سال پيش بود. خربزه ميوه اي شيرين، لذيذ و گواراست که انواع گوناگوني دارد و بهترين آن خربزه خراسان است. رسول گرامي اسلام (ص) در بيان خواص خربزه فرموده اند: خربزه از زينت هاي زمين است، آب آن از رحمت الهي و شيريني آن از بهشت است. همچنين مي فرمايند: خوردن خربزه پيش از غذا، بدن را مي شويد و بيماري را از بدن ريشه کن مي کند. اما بايد بدانيد که مصرف زياد خربزه باعث نفخ مي شود، در نتيجه در ناحيه معده و روده ايجاد درد مي نمايد. بايد خربزه را بعد از غذا مصرف نمود، زيرا در غير اين صورت توليد اسهال و ورم روده مي کند. خوردن خربزه کال در کساني که معده ضعيف دارند، توليد اسهال مي کند. همچنين خلط را مي افزايد و براي سينه درد و سرماخوردگي مضر است.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#19
خواص درماني خربزه

1- خربزه داراي ويتامين A است، از اين رو در ترميم و تجديد سلول هاي بدن نقش دارد.
2- خربزه با داشتن خاصيت ادرارآور بودن در بيماري هاي سنگ کليه و مثانه مفيد است.
3- خربزه سرشار از ويتامين هاي A، D وC و سلولز است.
4- خربزه به علت دارا بودن خاصيت ملين، براي معالجه يبوست تجويز مي شود.
5- اگر گوشت خربزه را له کنيد و به صورت مرهم روي سوختگي هاي سطحي پوست بدن بگذاريد، آن را معالجه خواهد کرد.
6- تخم خربزه براي سرفه حاد، دردسينه و حلق و تب هاي شديد مفيد است.
7- خربزه باعث افزايش شير در زنان شيرده مي شود.
8- مغز تخم خربزه بوداده طبيعت گرم دارد.
9- مغز تخم خربزه بوداده داراي خاصيت ادرارآور، نرم کننده و افزايش دهنده ميل جنسي است.
10- خربزه براي اشخاص مبتلا به سل ريوي و کم خوني مفيد است.
11- خربزه، رنگ چهره را روشن مي کند و بيماري استسقا» (احساس تشنگي دائمي) را درمان مي نمايد.
13- خربزه به هضم غذا کمک مي کند و رودل را برطرف مي نمايد.
14- خوردن 8 گرم دم کرده پوست خشک شده خربزه، سنگ مثانه را دفع مي کند.
ارزش غذايي هلو
درخت هلو از زمان هاي قديم در چين وجود داشته و از آنجا به نقاط ديگر جهان راه يافته است. در قرون وسطي از آن بصورت يک داروي گياهي استفاده مي کردند. هلو منبع غني ويتامين هاي A و C و نيز منبع خوبي از پتاسيم است. به آساني هضم مي شود و تقويت کننده بدن است. هلو براي اشخاص سرد مزاج مضر است. به همين دليل اين افراد بايد هلو را با عسل يا زنجبيل بخورند. هضم هلو براي بعضي از اشخاص دشوار است و نفخ ايجاد مي کند. براي اينکه ايجاد نفخ نکند، بايد آن را حداقل نيم ساعت قبل از غذا خورد.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  میوه ها و سبزیجاتی که می توانند شما را راهی بیمارستان کنند فائزه 2 0 346 ۱۱-۰۴-۹۵، ۰۴:۳۶ ب.ظ
آخرین ارسال: فائزه 2
  آشنایی با خواص عرقیات گیاهی و شیوه مصرف آنها فائزه 2 4 423 ۲۰-۰۳-۹۵، ۰۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: فائزه 2

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
فائزه 2 (۱۱-۰۴-۹۵, ۰۴:۵۲ ب.ظ)، "فاطیما79" (۲۰-۰۴-۹۶, ۰۶:۳۳ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان