امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکاتی برای پخت آش رشته جا افتاده
#1
* آشرا باید با آتش ملایم پخت و مدت آن هم باید طولانی باشد و مرتب باید آن را هم بزنید تا تمام مواد آن با هم مخلوط شود.


*تمام حبوباتی که در آن به کار می برید باید از شب قبل خیس شده باشد.


* در پختن آشی که با برنج همراه است باید توجه کنید که برنج آن باید کاملاً له شده باشد.


* گوشتی که برای پختن آش به کار می رود بهتر است از گوشت گردن یا سینه باشد.


* موقع پاک کردن سبزی آشساقه های سبزی را دور نریزید زیرا با استفاده از ساقه های سبزی آش لذیذتر می شود.


* برای پختن آشهتر است از خرده برنج (نیمدانه) استفاده کنید چون زودتر له می شود.


* آبی که داخل آشمی ریزید باید آب جوش باشد و برای اینکه برنج کاملاً باز شود آب را به دفعات در آش بریزید.


* گندمی که می خواهید برای آشبه کار ببرید بهتر است گندم پوست گرفته باشد و در ثانی با چرخ گوشت آن را چرخ کنید.

* اگر می خواهید در آش از گوشت استفاده نکنید و آش شما خوشمزه شود حتماً از قلم گوساله که از وسط شکسته اید، استفاده نمایید.


* وقتی آشآماده می شود روی آن خود به خود می بندد در این صورت آشجا افتاده است.

ناز خاتون
ماهی مـُرده آب میخواهد چه کار ؟!
گاهی برای مهربانی هم دیر است ...!
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه عدس‌پلوی نذری برای خانواده صنم بانو 1 157 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  چند کیک رمانتیک برای یک آخر هفته عاشقانه صنم بانو 1 86 ۱۴-۰۳-۰، ۰۶:۴۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه ۸ ساندویچ خوشمزه و سبک برای افطاری صنم بانو 7 202 ۳۰-۰۱-۰، ۱۱:۵۴ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
~mahdis~ (۲۴-۰۶-۹۴, ۰۶:۵۵ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان