۰۸-۰۲-۹۳، ۰۹:۰۶ ب.ظ
* از گوشت نیم چرب استفاده کنید گوشت بدون چربی کتلت را خشک می کند .
* گوشت کتلت باید از سیب زمینی بیشتر باشه ( می خواهیم کتلت درست کنیم نه کوکو سیب زمینی ).
*هم می توانید از سیب زمینی پخته و هم خام استفاده کرد ( من ترجیح می دهم با سیب زمینی خام درست کنم ).
* کتلت اصیل باید به شکل بیضی درست شود.
* برای خوشمزه تر شدن کتلت از مقداری زیره آسیاب شده هم در ادویه هاتون استفاده کنید.
* زیره علاوه بر خوش بو کردن و خوشمزه کردن کتلت سردی گوشت و سیب زمینی را خنثی می کند.
آرامش چیست ؟
نگاه به گذشته و شکر خدا
نگاه به اینده و اعتماد به خدا
نگاه به اطراف و جستجوی خدا
نگاه به درون و دیدن خدا
لحظه هایت سر شار از بوی خدا . . .
نگاه به گذشته و شکر خدا
نگاه به اینده و اعتماد به خدا
نگاه به اطراف و جستجوی خدا
نگاه به درون و دیدن خدا
لحظه هایت سر شار از بوی خدا . . .