امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگه داري گوشتهاي چرخ كرده
#1
[عکس: l%5Cl2fnvxcruf.jpg]
گوشتهاي چرخ کرده به دليل ترکيبي از مواد مختلف ، مستعدترين ماده غذايي براي آلودگي هستند. در دو دسته از موادغذايي امکان آلودگي و مسموميت بيشتري وجود دارد، گوشت و فرآورده هاي لبني نسبت به ديگر مواد غذايي محيط مساعدتري براي آلودگي و مسموميت دارند.بدترين شکل نگهداري گوشت در فضاي خارج از يخچال و بهترين نوع آن نگهداري در فريزر است.
هر چند ميکرب در يخچال رشد کندتري دارد، ولي اين رشد متوقف نمي شود و گوشت تنها چند ساعت مي تواند در يخچال سالم بماند.متاسفانه بيشتر مسموميت ها زماني رخ مي دهد که ظاهر گوشت و طعم و رنگ آن کاملا طبيعي است ، بنابراين تنها زماني مي توانيم مطمئن باشيم که فرض کنيم در همه گوشتها احتمال آلودگي وجود دارد.
اگر گوشت پخته شده به صورت گرم چند ساعت داخل فر نگهداري شود، مستعد آلودگي به ميکرب است. هپاتيت ، سقط جنين و مننژيت از عوارض غذاهاي آلوده بخصوص گوشت آلوده است. اگر غذاي پخته شده قرار است براي مصرف بعدي استفاده شود، حتما آن را از زماني که حرارت خود را از دست نداده داخل فريزر قرار دهيد و بعد براي مصرف مجدد آن را کاملا بجوشانيد، تا اگر ميکربي در آن وجود دارد، از ميان برود
منبع:fdo.mui.ac.ir
رمان های زیبای انجمن اثر نویسندگان توانا :

در عشق زنده باش | محمد رضا عباس زاده

رمان از نسل آفتاب|ثمین

رمان طلوع در سرزمین خدایان|الی نجفی
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پخت انواع غذا با گوشت چرخ کرده صنم بانو 6 295 ۲۸-۱۲-۹۶، ۱۰:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سالاد‌های خوشمزه و روش تازه نگه داشتن آن‌ها صنم بانو 6 191 ۰۷-۱۲-۹۶، ۱۲:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: v.a.y
  دستور تهیه پودینگ گوشت با گوشت چرخ کرده فائزه 2 0 230 ۱۶-۱۰-۹۴، ۰۷:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: فائزه 2

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
آیداموسوی (۲۱-۰۶-۹۴, ۰۳:۴۶ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان