امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نیایشگاه مهری مراغه
#1
[عکس: 66aedde8a1021bfe26e8adf66d7d49a5-425]
[عکس: %D9%86%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%...B%8C12.jpg]
[عکس: %D9%86%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%...DB%8C7.jpg]
[عکس: %D9%86%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%...B%8C11.jpg]
[عکس: %D9%86%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%...B%8C10.jpg]



در حدود 6 کیلومتری جنوب شرقی مراغه روستای بزرگی به نام ورجوی واقع شده است. در قسمتی از روستا یک گورستان بزرگ و تاریخی وجود دارد و در آن قبرهایی دیده می‌شود که بر روی آن‌ها صندوق‌های سنگی منقوش و یا قوچ سنگی نهاده شده است. و همچنین یک امامزاده، که وضع کلی بنا نشان می‌دهد که این امامزاده در اصل به نیایشگاهی بسیار قدیمی تعلق داشته است.
این مجموعه با توجه به واحدهای مختلف آن و حالت غار مانندش، بیش از هر چیز به بنای یک معبد مهری شباهت دارد که از نظر حجم کار و دقت هنرمندانی که در امر حجاری آن دخیل بوده‌اند، می‌توان جزو نمونه‌های ارزنده ستایشگاه‌های کهن دانست. وجود قسمت‌هایی همچون محل لباس کَن روحانیون، محل تعلیم گروندگان به آیین مهر و محل فعالیت‌های نجومی علمای زرتشتی و محل برگزاری مراسم باشکوه خاص مهرپرستان، نشانگر عظمت و ارزش این معبد در مقایسه با سایر معابد می‌باشد.
این معبد در دوره اسلامی و زمان حکومت ایلخانیان دستخوش تغییراتی شد تا نشانه‌هایی از اسلام بر تن این معبد به یادگار بماند که به دلیل عدم مراقبت فقط بخش کوچکی از آن باقی مانده است.
طبق تحقیقات و بررسی‌هایی که در این محل صورت گرفته، مشخص شده که در گذشته‌ یکی از علمای مشهور و باتقوای مراغه به نام آخوند ملامعصوم مراغه‌ای، در این معبد دفن شده است. قبر وی در زیر یک صندوق چوبی که بر روی آن پارچه سیاهی انداخته‌‌اند و اهالی محل به آن قبر امامزاده معصوم می‌گویند، می‌باشد. هم‌اکنون زنانی برای عبادت با نذور فراوان به این معبد روی می‌آورند.
میگی عاشق بارونی ولی وقتی بارون میاد چتر رو سرت میگیری...

میگی عاشق پرنده ای ولی اونا رو تو قفس زندونی میکنی...

توقع داری بقیه نترسن وقتی میگی عاشقشونی؟!؟!؟!
پاسخ
سپاس شده توسط:


چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
• Niha • (۱۳-۰۶-۹۵, ۰۹:۰۱ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان