امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هرگز روی زغال کباب نکنید
#1
[عکس: b97f523f1f092c8030b521a97f86a5ad-425]


این متخصصان می‌گویند: كباب كردن یك روش كم چربی برای طبخ غذا است اما باید هوشیار باشیم كه اگر گوشت كبابی زیاد مصرف شود خطر ابتلا به سرطان را در پی خواهد داشت. این مطالعات نشان می‌دهد كه برگرها و كباب‌های آبدار بویژه در حالت نیم سوز و ذغالی شده حاوی مواد سرطان‌زا هستند.

محققان در توضیح این مطلب می‌گویند: وقتی شما گوشت را روی ذغال كباب می‌كنید، مقداری از چربی گوشت روی ذغال و خاكستر می‌ریزید و وقتی چربی با این حرارت بسیار زیاد برخورد می‌كند ماده سرطان‌زا تولید می‌شود كه این ماده با دود حمل شده و دوباره به گوشت برمی‌گردد و برای بدن خطرناك است. لذا متخصصان تغذیه توصیه می‌كنند كه یك روش سالم و بی ضرر برای كباب كردن گوشت، سرخ كردن و یا تنوری كردن این ماده خوراكی است.

این متخصصان تایید می‌كنند كه طبخ غذا در مدت زمان طولانی تر و در دماهای پایین‌تر روش بسیار بهتر و سالم تری است. به علاوه طبخ جوجه بدون پوست‌ و مرغ و گوشت لخم نیز توصیه می‌شود چرا كه مقدار چربی كه از این نوع گوشت‌ها ممكن است روی ذغال بریزد به میزان قابل توجهی كمتر است و در نتیجه از مقدار مواد سرطان‌زایی كه ممكن است تولید شوند، كاسته خواهد شد.
میگی عاشق بارونی ولی وقتی بارون میاد چتر رو سرت میگیری...

میگی عاشق پرنده ای ولی اونا رو تو قفس زندونی میکنی...

توقع داری بقیه نترسن وقتی میگی عاشقشونی؟!؟!؟!
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
جالب بود نمیدونستم

ممنون

سعی میکنم کمتر بخورم
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حالت خوابیدن چه تاثیری بر روی سلامتی شما خواهد داشت؟ AsαNα 6 465 ۱۳-۱۱-۹۶، ۰۴:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: AsαNα
  شیوه ایی جالب برای پاک کردن گرد وغبار روی تلویزیون d.ali 3 236 ۱۷-۱۰-۹۶، ۰۷:۲۵ ب.ظ
آخرین ارسال: d.ali
  تعداد انسان های روی کره زمین تا به حال . !!Tina!! 0 268 ۲۰-۰۴-۹۶، ۰۲:۳۶ ب.ظ
آخرین ارسال: !!Tina!!

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان