امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
همه غذاها و دسرهای شکلاتی اینجا هست! (3)
#1
Rainbow 
برترین ها: در قسمت اول و دوم این مطلب سریالی ابتدا شکلات را معرفی کردیم و به توضیح خواص آن پرداختیم. سپس چند دستور دسر و نوشیدنی هم برایتان نوشتیم. در این شماره، چند نوع خوراکی و دسر جدید را برایتان آموزش داده ایم.



کاپ‌کیک شکلاتی- کره بادام زمینی

[عکس: 467139_828.jpg]

• تعداد: 34 عدد کاپ‌کیک
• زمان آماده سازی: 45 دقیقه
• زمان پخت: 18 دقیقه در 375 درجه فارنهایت

مواد لازم

• نصف پیمانه کره
• 3 عدد تخم مرغ
• 2.5 پیمانه آرد کامل
• 2.5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• نصف قاشق چایخوری نمک
• 1/3 پیمانه کره بادام زمینی
• یک پیمانه شکر قهوه ای
• ¾ پیمانه شکر درشت
• 1.5 قاشق چایخوری وانیل
• یک پیمانه شیر
• 113 گرم شکلات شیری
• خامه کره بادام زمینی

طرز تهیه

1. کره و تخم مرغ را 30 دقیقه در دمای محیط بگذارید. در همین فاصله، 34 قالب مافین را با کاغد مخصوص مافین بپوشانید. روی کاغذها روغن اسپری کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن و گرم کنید. در کاسه همزن برقی، کره را سی ثانیه با سرعت بالا هم بزنید. کره بادام زمینی را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس، به تدریج شکر قهوه ای و شکر سفید را اضافه کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ ها را یکجا بریزید، سپس وانیل را به آرامی مخلوط آرد و شیر را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید.

3. نیمی از ماده به دست آمده را از کاسه خارج کنید و نیمه باقی مانده شکلات آب شده اضافه کنید. تا زمانی که همه مواد مخلوط شوند، هم بزنید.

4. یک قاشق از مواد شکلاتی و یک قاشق از مواد ساده را داخل قالب های مافین بریزید تا دوسوم آنها پر شود. سطح روی مواد را با کاردک صاف کنید.

5. آنها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر بپزید و سپس از فر خارج و آنها را خنک کنید. سپس، با خامه شکلاتی روی آنها را تزئین کنید.

6. برای تهیه خامه شکلاتی به مقداری خامه کره بادام زمینی، 115 گرم شکلات شیری، پودر شکر و شیر نیاز دارید.

7. با همزن برقی، شیر و خامه کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید. در صورت نیاز، شکر یا شیر اضافه کنید تا به غلظت خوبی برسد.

8. برای تهیه خامه کره بادام زمینی* به 1/3 پیمانه کره، نصف پیمانه کره بادام زمینی، یک قاشق غذاخوری شیر، نصف قاشق چایخوری وانیل، 1.5 پیمانه پودر شکر و دو قاشق چایخوری شیر نیاز دارید.

9. اجازه دهید کره در دمای اتاق آب شود. در یک کاسه همزن، کره، کره بادام زمینی، یک قاشق غذاخوری شیر و وانیل را با هم مخلوط کنید. با همزن برقی آنها را خوب با هم مخلوط کنید. به تدریج پودر شکر را اضافه کنید و هم بزنید. در صورت نیاز، یک یا دو قاشق چایخوری شیر اضافه کنید.


سوفله شکلات

[عکس: 467140_449.jpg]

مواد لازم

• کره 3 قاشق چایخوری
• آرد 3 قاشق غذاخوری
• شیر 1 پیمانه
• شکلات خرد شده 1 پیمانه
• تخم مرغ 4 عدد
• وانیل 1 قاشق چای خوری
• شکر ¼ پیمانه

طرز تهیه

1. برای تهیه سوفله شکلات در ابتدا چهار عدد ظرف و کاسه سوفله را با کره چرب کنید. در یک قابلمه 3 قاشق غذا خوری کره را در شعله متوسط آب کنید بعد آرد را اضافه کنید و به بزنید تا یکنواخت شود و بعد به ارامی شیر را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه بگذارید بجوشد تا غلیظ شود.

2. بعد از روی شعله بردارید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا کامل حل شود بعد زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا محلوط شوند.

3. در یک کاسه دیگر سفیده تخم مرغ را با سرعت بالا با مخلوط کن آنقدر بزنید تا مانند فوم شود. بعد کم کم شکر را اضافه کنید تا شکر نیز کامل مخلوط شود.

4. یک‌سوم سفیده را با سس شکلات مخلوط کنید و بعد به آرامی با بقیه سفیده مخلوط کنید. بعد ظرف های سوفله را تا ¾ پر کنید. بعد سوفله ها را در فر گرم شده از قبل در دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید و به مدت 15 الی 20 دقیقه به طوری که دور آن سفت شود ولی وسط سوفله ها کمی نرم باشد سوفله ها را بپزید.

5. بعد می توانید روی آن یک قاشق خامه زده شده قرار دهید و سوفله ها را سرو کنید.


بنفی پای

[عکس: 467141_797.jpg]

مواد لازم

• بیسکویت 300 گرم
• کره ذوب شده 60 گرم
• سس کارامل 400 گرم
• موز 3 عدد بزرگ
• خامه فرم گرفته شده 350 گرم
• شکر 1 قاشق غذاخوری
• شکلات تلخ 100 گرم

طرز تهیه

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.

2. بیسکویت ها را در مخلوط کن بریزید تا پودر شوند بعد کره را به آن اضافه و کره را نیز با بیسکویت ها مخلوط کنید. بعد مخلوط را در یک قالب کمربندی 24 سانتی متری که انتهای آن جدا می شود و روی آن یک لایه از کاغذ شیرینی پزی قرار داده شده به صورت کامل فشار دهید و در لایه وسط فر به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید.

3. وقتی کمی مواد سرخ شد آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود. بعد به آرامی مواد را از قالب جدا کرده و در روی ظرف اصلی قرار دهید . موز ها را خرد کرده و روی مواد بچینید . بعد سس کارامل را روی مواد بریزید و در یخچال بگذارید تا یک ساعت خنک شود.

4. شکر و خامه را به هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد . خامه را روی مواد بریزید. شکلات تلخ را روی حرارت آب جوش ذوب کنید .

5. وقتی کمی سرد شد و خامه بست،دسر بنفی پای آماده است.


شیرینی ناپلئونی با توت‌فرنگی

[عکس: 467142_698.jpg]

مواد لازم

• پنیر خامه‌ای شکلاتی
• ¼ پیمانه + 3 قاشق غذاخوری شکر
• 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
• 225 گرم پنیر خامه‌ای
• دو قاشق غذاخوری + دو قاشق چایخوری شیر
• نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل
• دو ورق خمیر شیرینی
• یک عدد تخم‌مرغ هم‌زده
• 1 ¾ پیمانه توت فرنگی تازه
• پودر قند
• برگ‌های تازه نعنا

طرز تهیه

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. دو لایه کاغذ روغنی کف سینی بچینید.

2. روی سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. خمیرها را به شش بخش مساوی تقسیم کنید و داخل سینی فر بچینید. با قلم‌‎مو روی خمیرها تخم مرغ بمالید. سپس به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شوند. خمیرها را از سینی خارج کنید و روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شوند.

3. برای تهیه پنیر خامه ای شکلاتی، در یک کاسه متوسط، شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. در کاسه ای دیگر، پنیر خامه ای، شیر و وانیل را با چنگال هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سپس مخلوط شکر را بیفزایید.

4. برای درست کردن شیرینی ناپلئونی، 2.5 قاشق غذاخوری پنیر خامه ای شکلاتی را روی هر کدام از نان ها بگذارید. روی آنها ¼ پیمانه توت فرنگی خرد شده بگذارید و روی آن، یک لایه نان دیگر قرار دهید تا حالت ساندویچی به خود بگیرند.

5. روی آنها پودر قند بپاشید و با برگ نعنا و توت فرنگی تزئین و سرو کنید.


نان شکلاتی موز و تمشک

[عکس: 467143_719.jpg]

• تعداد: 16 نفر
• زمان تهیه: 25 دقیقه
• زمان پخت: 55 دقیقه
• زمان خنک شدن: 10 دقیقه

مواد لازم

• دو پیمانه آرد کامل
• 1.5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین
• 1/4 قاشق چایخوری نمک
• 1/4 قاشق چایخوری جوزهندی
• 1/8 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
• دو عدد تخم مرغ همزده
• یک پیمانه موز له شده (4 تا 5 عدد موز متوسط)
• یک پیمانه شکر
• نصف پیمانه روغن گیاهی یا کره آب شده
• ¼ پیمانه گردوی خرد شده
• ¼ پیمانه تمشک
• نصف پیمانه شکلات تلخ
• ¼ پیمانه مربای تمشک
• نصف قاشق چایخوری شورتنینگ
• 1/3 پیمانه تکه های شکلات تلخ
• استروزل*

طرز تهیه

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک ظرف یا قالب مستطیلی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین، نمک، جوز هندی و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. یک چاله در وسط مخلوط آرد ایجاد کنید.

2. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها، موز، شکر و روغن را با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را به طور یکجا داخل مخلوط آرد بریزید. آنها را هم بزنید تا همه مواد به خورد یکدیگر بروند. گردو و ¼ پیمانه شکلات تلخ را اضافه کنید. مواد را داخل قالب بریزید. تمشک ها را روی آنها و در آخر استروزل روی خمیر بریزد.

3. به مدت 55 تا 60 دقیقه آن را در فر بپزید. یک چنگال را در مرکز کیک فرو کنید اگر نچسبید و چنگال تمیز بیرون آمد یعنی وسط آن نیز پخته است. کیک را 10 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا خنک شود.

4. در یک کاسه، 1/3 پیمانه شکلات تلخ را با نصف قاشق چایخوری شورتنینگ مخلوط کنید. آن 20 ثانیه را داخل مایکروفر با قدرت 70 درصد قرار دهید تا ذوب شود. 15 ثانیه هم بزنید و روی نان خنک شده بریزید.

5. ¼ پیمانه تمشک را نیز به مدت 20 تا 30 ثانیه داخل کاسه داخل مایکروفر با قدرت 100 درصد قرار دهید تا آب شود. سپس آن را روی نان بریزید و سرو کنید.

استروزل

مواد لازم

3 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
دو قاشق غذاخوری آرد کامل
4 قاشق چایخوری کره
¼ پیمانه گردوی خرد شده

طرز تهیه

1. در یک کاسه کوچک، شکر قهوه ای و آرد را با هم مخلوط کنید. آنها را داخل غذاساز بریزد و کره را اضافه کنید تا حسابی یکدست شود. در آخر گردو را اضافه کنید و هم بزنید.


هات‌چاکلت پاریسی

هات‌چاکلت فرانسوی «لُ شکلات شو» نام دارد. فرانسوی ها با یک فنجان هات‌چاکلت گرم می شوند و همچون مدل ایتالیایی، این هات‌چاکلت نیز غلیظ و خامه‌ای است. البته کمی شیرین تر است و به جای ماگ، در فنجان های کوچک سرو می شود.

[عکس: 467144_608.jpg]

مواد لازم

• دو پیمانه شیر کامل
• 130 گرم شکلات تلخ خرد شده
• دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

طرز تهیه

1. شیر را در قابلمه متوسط روی حرارت ملایم آب کنید. هنگامی که گرم شد، شکلات را اضافه کنید و هم بزنید. برای اینکه شکلات به غلظت لازم برسد باید آنها را سه دقیقه روی حرارت بسیار کم بجوشانید. اما مراقب باشید که سر نرود و زیاد هم روی حرارت نماند. درست مثل وقتی که می خواهید قهوه ترک درست کنید، چهارچشمی مراقب محتویات داخل شیرجوش باشید. در صورت تمایل می توانید شکر قهوه ای هم اضافه کنید.

2. مردم فرانسه این شکلات داغ را در فنجان قهوه سرو می کنند. اگر می خواهید طعم بهتری داشته باشید. آن را چند ساعت کنار بگذارید و سپس دوباره گرم و نوش جان کنید.

دیشب خوابت را دیدم..
صبح،
شمعداني باغچه مان گل از گلش شکفته بود...
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Tongue کیک خیس شکلاتی arom 2 665 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
  حال و هوای کافه در خانه؛ میلک‌شیک شکلاتی صنم بانو 1 163 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۱۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  کیک شکلاتی نوتلا با مغز توت‌فرنگی صنم بانو 3 122 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان