۰۷-۱۱-۹۹، ۱۱:۱۹ ق.ظ
حتما شما هم اسم دانه چیا و خواص بیشمار آن به گوشتان خورده است. دانه چیا از جمله سالمترین موادغذایی موجود در کره زمین است که مملو از موادمغذی میباشد که میتوانند فواید مهمی برای بدن و مغز داشته باشند. امروز در این مطلب، قصد داریم به معرفی این دانهی شگفتانگیز بپردازیم.
برترینها: حتما شما هم اسم دانه چیا و خواص بیشمار آن به گوشتان خورده است. دانه چیا از جمله سالمترین موادغذایی موجود در کره زمین است که مملو از موادمغذی میباشد که میتوانند فواید مهمی برای بدن و مغز داشته باشند. امروز در این مطلب، قصد داریم به معرفی این دانهی شگفتانگیز بپردازیم. با ما همراه باشید.
دانه چیا چیست؟
دانههای کوچک سیاه و سفید چیا از گیاهی به نام سالویا هیسپانیکا (Salvia Hispanica) به دست میآیند که از خانوادهی نعناعیان است. دانههای چیا از نظر ظاهری شباهت بسیار زیادی به تخم شربتی دارند. دانه چیا در گذشته جزو خوراکیهای مهم برای تمدنهای مایا و آزتک بوده، چرا که میتوانستند انرژی خوبی از مصرف آن دریافت کنند. در واقع چیا در زبان مایاها به معنی قدرت بوده است.
تحقیقات نشان میدهد دانه چیا یک منبع خوب اسیدهای چرب امگا ۳ و آنتیاکسیدانهایی مانند اسید کلروژنیک، میریستین، کوئرستین و کامپفرول به شمار میرود. تمامی این ترکیبات در حفظ سلامت قلب نقش داشته و دارای خاصیت ضد پیری و ضد سرطانی هستند.
دانه چیا حاوی مقادیر زیادی آلفا- لینولنیک اسید (ALA) است. ALA نوعی اسید چرب امگا ۳ است که خواص آن برای سلامتی در مطالعات مختلف مشخص شده است. فیبر موجود در این دانه به سلامت دستگاه گوارش کمک کرده و در کنترل بیماریهای مختلف مانند دیابت نوع ۲ و فشار خون بالا مفید است.
دانه چیا چیست؟
دانههای کوچک سیاه و سفید چیا از گیاهی به نام سالویا هیسپانیکا (Salvia Hispanica) به دست میآیند که از خانوادهی نعناعیان است. دانههای چیا از نظر ظاهری شباهت بسیار زیادی به تخم شربتی دارند. دانه چیا در گذشته جزو خوراکیهای مهم برای تمدنهای مایا و آزتک بوده، چرا که میتوانستند انرژی خوبی از مصرف آن دریافت کنند. در واقع چیا در زبان مایاها به معنی قدرت بوده است.
تحقیقات نشان میدهد دانه چیا یک منبع خوب اسیدهای چرب امگا ۳ و آنتیاکسیدانهایی مانند اسید کلروژنیک، میریستین، کوئرستین و کامپفرول به شمار میرود. تمامی این ترکیبات در حفظ سلامت قلب نقش داشته و دارای خاصیت ضد پیری و ضد سرطانی هستند.
دانه چیا حاوی مقادیر زیادی آلفا- لینولنیک اسید (ALA) است. ALA نوعی اسید چرب امگا ۳ است که خواص آن برای سلامتی در مطالعات مختلف مشخص شده است. فیبر موجود در این دانه به سلامت دستگاه گوارش کمک کرده و در کنترل بیماریهای مختلف مانند دیابت نوع ۲ و فشار خون بالا مفید است.
اینجا همه ی برادران قابیلند
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...