امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هنرآشپزي؛پاي گوشت؛ غذايي تکراري با چاشني ابتکار+عکس
#1
اگر از غذاهاي تکراري خسته‌ايد، ولي سختگير و بدغذا هستيد و اهل تجربه خوراک‌هاي عجيب و غريب نيستيد، مطمئنا اين غذا مي‌تواند جايي در برنامه غذايي شما پيدا کند. همان مواد غذايي تکراري،‌ همراه کمي ابتکار و مقادير زيادي عشق، خوراک فوق‌العاده‌اي را براي روزهايي که از غذاهاي تکراري خسته‌ايد، برايتان مهيا مي‌کند.

[عکس: 0949321403391214102a.jpg]
[b]
[color=#fff !important]پاي گوشت؛ غذايي تکراري با چاشني ابتکار پاي گوشت کانتري,روش تهيه

[/b][/color]
مواد لازم براي 4 نفر:
  • روغن مايع: 4 قاشق غذاخوري
  • پياز متوسط: يک عدد ساطوري‌شده
  • هويج متوسط: يک عدد ساطوري‌شده
  • قارچ: 100 گرم، ورقه‌ورقه‌شده
  • آب گوشت: يک پيمانه، 250 ميلي‌ليتر
  • گوشت گوساله کم‌چربي: 400 گرم، چرخ‌کرده
  • آرد سفيد: 2 قاشق غذاخوري
  • برگ بو: يک عدد
  • سس ورچسترشاير: يک قاشق غذاخوري (اختياري)
  • رب گوجه‌فرنگي: يک قاشق غذاخوري
  • سيب‌زميني: 700 گرم، آبپز
  • کره گياهي: 25 گرم
  • شير: 3 تا 5 قاشق غذاخوري
  • ترخون ساطوري: يک قاشق غذاخوري
  • نمک و فلفل: به ميزان لازم
روش تهيه:1- روغن را در تابه روي شعله متوسط داغ کرده و پياز، هويج و قارچ را 8-7 دقيقه تفت دهيد تا پياز اندکي رنگ بگيرد. گوشت را اضافه کرده و خوب با چنگال آن را باز کنيد تا يکدست شود. حدود 8دقيقه ديگر بايد گوشت را تفت دهيد تا رنگش عوض شود، ولي خشک نشود.2- رب گوجه‌فرنگي را اضافه کرده و 2 دقيقه ديگر تفت دادن را ادامه دهيد. آرد را در چند قاشق آب گوشت ولرم حل کرده و همراه باقي آب گوشت به مواد درون تابه اضافه کنيد و مواد را مخلوط کرده و صبر کنيد تا به جوش آيد.3- شعله را کم کرده و برگ‌بو و سس ورچستر را اضافه کنيد. در تابه را بسته و نيم‌ساعت آن را بپزيد. اگر لازم شد کمي آب اضافه کنيد ولي توجه کنيد که در آخر پخت، آب گوشت بايد کاملا کشيده شده باشد.4- فر را روي 190 درجه سانتي‌گراد داغ کنيد. در فاصله پخت گوشت، سيب‌زميني داغ را با شير و کره مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنيد.5-برگ بو را از مايه گوشت خارج کرده و ترخون را همراه نمک و فلفل اضافه کنيد. مايه گوشت را کف يک ظرف نسوز ديواره‌دار پخش کرده و پوره سيب‌زميني را يکدست روي آن پهن کنيد. با چنگال روي آن طرح بدهيد. پاي را 25 دقيقه در فر قرار دهيد تا روي آن طلايي شود، سپس آن را سرو کنيد.نکات:
  • از هر سبزي معطري مي‌توانيد استفاده کنيد، فقط آن را در آخرين مرحله به‌کار ببريد تا عطر آن نپرد.
  • سس ورچستر شاير يک سس انگليسي- هندي است که مواد اصلي تشکيل‌دهنده آن شيره تمرهندي، سير و زنجبيل است.
  • اگر با بوي گوشت مشکل اساسي داريد، برگ‌بو را حذف کرده و از زردچوبه، فلفل دلمه‌اي ساطوري يا هر دو استفاده کنيد. پودر سير و آويشن هم براي رفع بوي گوشت خوب است. فقط بوي آن با سبزي تازه ساطوري تداخل پيدا مي‌کند.
  • براي آنکه سيب‌زميني گرم بماند تا بتوانيد کره را با آن مخلوط کنيد، پس از پخت آن را از آب خارج نکنيد.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تاثیر مصرف گوشت بر کاهش بینایی ~ MoOn ~ 0 392 ۲۵-۰۶-۹۴، ۰۶:۵۳ ب.ظ
آخرین ارسال: ~ MoOn ~
  خواص گیاه گل گندم و عکس هایی از آن نويد 0 326 ۰۷-۱۲-۹۳، ۰۶:۵۰ ب.ظ
آخرین ارسال: نويد
  خواص بادام هندی و عکس هایی از آن نويد 0 337 ۰۶-۱۲-۹۳، ۰۶:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: نويد

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان