۰۸-۱۱-۹۳، ۱۱:۴۹ ق.ظ
اگر از غذاهاي تکراري خستهايد، ولي سختگير و بدغذا هستيد و اهل تجربه خوراکهاي عجيب و غريب نيستيد، مطمئنا اين غذا ميتواند جايي در برنامه غذايي شما پيدا کند. همان مواد غذايي تکراري، همراه کمي ابتکار و مقادير زيادي عشق، خوراک فوقالعادهاي را براي روزهايي که از غذاهاي تکراري خستهايد، برايتان مهيا ميکند.
![[عکس: 0949321403391214102a.jpg]](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m998/0949321403391214102a.jpg)
[b]
[/b][/color][color=#fff !important]پاي گوشت؛ غذايي تکراري با چاشني ابتکار پاي گوشت کانتري,روش تهيه
مواد لازم براي 4 نفر:
- روغن مايع: 4 قاشق غذاخوري
- پياز متوسط: يک عدد ساطوريشده
- هويج متوسط: يک عدد ساطوريشده
- قارچ: 100 گرم، ورقهورقهشده
- آب گوشت: يک پيمانه، 250 ميليليتر
- گوشت گوساله کمچربي: 400 گرم، چرخکرده
- آرد سفيد: 2 قاشق غذاخوري
- برگ بو: يک عدد
- سس ورچسترشاير: يک قاشق غذاخوري (اختياري)
- رب گوجهفرنگي: يک قاشق غذاخوري
- سيبزميني: 700 گرم، آبپز
- کره گياهي: 25 گرم
- شير: 3 تا 5 قاشق غذاخوري
- ترخون ساطوري: يک قاشق غذاخوري
- نمک و فلفل: به ميزان لازم
- از هر سبزي معطري ميتوانيد استفاده کنيد، فقط آن را در آخرين مرحله بهکار ببريد تا عطر آن نپرد.
- سس ورچستر شاير يک سس انگليسي- هندي است که مواد اصلي تشکيلدهنده آن شيره تمرهندي، سير و زنجبيل است.
- اگر با بوي گوشت مشکل اساسي داريد، برگبو را حذف کرده و از زردچوبه، فلفل دلمهاي ساطوري يا هر دو استفاده کنيد. پودر سير و آويشن هم براي رفع بوي گوشت خوب است. فقط بوي آن با سبزي تازه ساطوري تداخل پيدا ميکند.
- براي آنکه سيبزميني گرم بماند تا بتوانيد کره را با آن مخلوط کنيد، پس از پخت آن را از آب خارج نکنيد.