امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
واکنش سازمان ملل به آشتی عربستان و قطر
#1
۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۴
 
واکنش سازمان ملل به آشتی عربستان و قطر
سخنگوی سازمان ملل امروز (سه‌شنبه) گفت، سازمان ملل متحد از تصمیم عربستان برای احیای روابط دیپلماتیک و بازگشایی حریم هوایی و مرزهایش به روی قطر استقبال می‌کند.
ایسنا: سخنگوی سازمان ملل امروز (سه‌شنبه) گفت، سازمان ملل متحد از تصمیم عربستان برای احیای روابط دیپلماتیک و بازگشایی حریم هوایی و مرزهایش به روی قطر استقبال می‌کند.
به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، روز دوشنبه احمد ناصر الصباح، وزیر امور خارجه کویت اعلام کرد، عربستان سعودی محاصره دریایی، هوایی و زمینی خودش علیه قطر را پیش از نشست سران شورای همکاری خلیج فارس لغو می‌کند.
فرحان حق، سخنگوی سازمان ملل گفت: ما از اطلاعیه گشایش حریم هوایی، مرزهای زمینی و دریایی میان عربستان و قطر استقبال می‌کنیم. امیدواریم که تمام کشورهای دخیل در این مناقشه عملکرد مثبتی برای ادامه دادن به مسیر حل و فصل اختلافاتشان و تاکید بر اهمیت اتحاد برای صلح و توسعه منطقه‌ای نشان دهند.
انتظار می‌رود هماهنگی‌های نهایی برای ازسرگیری پروازها در نشست شورای همکاری خلیج فارس در ریاض مشخص شود. تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر برای اولین بار از سال ۲۰۱۷ در نشست امروز حاضر شده است.
قطر از ژوئن ۲۰۱۷ با محاصره دیپلماتیک و تحریم اقتصادی مواجه شد؛ عربستان و دیگر پادشاهی‌ها آن را به "مداخله و حمایت از تروریسم" متهم می‌کردند. دوحه بارها این اتهامات را رد کرده و تاکید می‌کرد که نارضایتی همسایگانش از موفقیت‌های اقتصادی آن عامل سیاست‌های خصمانه آنهاست.
دل کندن اگر آسان بود
فرهاد،کوه نمی کند
دل می کند...
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  واکنش رهبر انقلاب به مذاکرات/ گفتگوهای عمان در قدم‌های اول خوب اجرا شده/ کاری و حرکتی صنم بانو 0 189 ۲۷-۰۱-۴، ۰۲:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  واکنش سخنگوی قوه قضائیه به گزینه مذاکره غیرمستقیم با آمریکا صنم بانو 0 141 ۲۷-۰۱-۴، ۰۱:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  واکنش نیویورک تایمز به پاک کردن نقاشی ضد آمریکایی صنم بانو 0 133 ۲۳-۰۱-۴، ۰۳:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۱۷-۱۰-۹۹, ۱۱:۳۱ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان