امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویدئوی گوگل از فاجعه ۴۰سالِ اخیرِ دریاچه ارومیه
#1
 ۲۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۴
 
ویدئوی گوگل از فاجعه ۴۰سالِ اخیرِ دریاچه ارومیه

گوگل ارث، نقشه سه بعدی نقاط مختلف جهان، برای نشان دادن پیامد تغییرات اقلیمی زمین بر لایه‌های یخبندان، سواحل و سایر نقاط جهان مجموعه ویدئو‌های جدیدی را به خدمات خود می‌افزاید که حاصل جمع‌آوری و ویراستاری تصاویر ماهواره‌ای چهار دهه اخیر است.
برترین‌ها:  گوگل ارث، نقشه سه بعدی نقاط مختلف جهان، برای نشان دادن پیامد تغییرات اقلیمی زمین بر لایه‌های یخبندان، سواحل و سایر نقاط جهان مجموعه ویدئو‌های جدیدی را به خدمات خود می‌افزاید که حاصل جمع‌آوری و ویراستاری تصاویر ماهواره‌ای چهار دهه اخیر است. 
این ابزار جدید که روز پنجشنبه ۲۶ فروردین راه‌اندازی شد مهم‌ترین نوآوری و به روز شدن گوگل ارث طی پنج سال اخیر است.
 
گوگل می‌گوید هدف این طرح پیچیده که در همکاری با چند نهاد دولتی از جمله ناسا و سازمان فضایی اروپا تکمیل شده است کمک به جمعیت کثیر کاربران این ابزار برای درک بهتر پیامد‌های واقعی تغییرات اقلیمی است که از نگاه بسیاری یک مفهوم مجرد و انتزاعی تلقی می‌شود.
 
دراین ویدئو تغییرات دریاچهٔ ارومیه از ۱۹۸۴م (۱۳۶۳ش) تا ۲۰۲۰ (۱۳۹۹ش) را می‌بینید.

 
 
[عکس: 2585660_206.png]
دل کندن اگر آسان بود
فرهاد،کوه نمی کند
دل می کند...
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  یک ویدئوی دلهره‌آور از اطفای حریق بندر رجایی صنم بانو 0 211 ۰۸-۰۲-۴، ۰۳:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  ویدئوی دیده‌نشده از رشیدپور در کنار داریوشِ فیک! صنم بانو 1 322 ۲۰-۰۲-۲، ۰۹:۵۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  ویدئوی تکان‌دهنده حمله با سطل ماست به دو شهروند بی‌حجاب صنم بانو 2 401 ۱۵-۰۱-۲، ۱۱:۰۹ ق.ظ
آخرین ارسال: زینب سلطان

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۲۷-۰۱-۰, ۱۱:۴۳ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان