۲۵-۰۱-۹۶، ۰۴:۱۸ ب.ظ
شروع افطار با منابع قندی (خرما،کشمش، توت و...)در حد اعتدال به همراه مایعات مثل شیر،آبمیوه
استفاده از غذاهای سبک،پرکالری و سریع الهضم نظیر آب گرم،چای کم رنگ،شیر،خرما،پنیر کم چرب و کم نمک،گردو،نان های سبوس دار تازه،سوپ های رقیق
عدم استفاده از آب زیاددر حین خوردن افطاری به دلیل ایجادتحریک و ناراحتی های گوارشی
در فاصله افطار تا سحر مصرف کافی مایعات و عدم مصرف غذاهای بسیار چرب و شیرین
استفاده از سوپ های مرغ،ماهیچه و سبزیجات
پرهیز از پرخوری و مصرف مواد سنگین ،حجیم ،نفاخ،سرخ شده و پرچرب، نوشابه
-پرهیز از مصرف زیاد زولبیا بامیه ،دسرهای شیرین