۲۱-۰۸-۹۳، ۰۸:۵۴ ب.ظ
پاستیل
چی لازم داریم...
1. پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و به روش بنماری آن را حل کنید. شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید و به مدت 15 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود، طوریکه مواد تغییر رنگ ندهد.
2. مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین حلشده، آبلیموی تازه و رنده پوست لیمو را اضافه کنید. رنگ سبز را هم اضافه کنید و مواد را در قالب بریزید و به مدت 12ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
3. حالا میتوانید پاستیلها را از قالب خارج کرده و در صورت تمایل در مخلوط شکر و پودر نارگیل بغلتانید.
چی لازم داریم...
- پودر ژلاتین: یک قاشق سوپخوری
- آب: 90 میلی لیتر
- شکر: 220 گرم
- آب سیب: 90 میلیلیتر
- آبلیمو تازه: یک قاشق چایخوری
- پوست لیمو رندهشده: یک قاشق چایخوری
- رنگ سبز خوراکی: به میزان لازم.
1. پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و به روش بنماری آن را حل کنید. شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید و به مدت 15 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود، طوریکه مواد تغییر رنگ ندهد.
2. مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین حلشده، آبلیموی تازه و رنده پوست لیمو را اضافه کنید. رنگ سبز را هم اضافه کنید و مواد را در قالب بریزید و به مدت 12ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
3. حالا میتوانید پاستیلها را از قالب خارج کرده و در صورت تمایل در مخلوط شکر و پودر نارگیل بغلتانید.