امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاولوواي شليل و موز
#1
[عکس: ___.jpg]
[عکس: ___1.jpg]


مواد لازم : (برای 8 نفر)


1 _ سفيده تخم مرغ 4 عدد
2 _ شكر 250 گرم ( يك ليوان سر پر
3 _ پودر كاكائو 1 قاشق مربا خوري
4 _ وانيل قدري
5 _ آب ليمو 1 قاشق غذا خوري
6 _ خامه 1 ليوان
7 _ شليل 2 عدد درشت
8 - موز كوچك 1 عدد
9 _ گردو و پسته خرد شده 3 قاشق غذا خوري






طرز تهيه :




_ فبل از هر كاري فر رابا بیشترین درجه روشن كنيد و بعد از 4 دقیقه روی 180 درجه سانتی گراد بگذارید .
_ شكر را مولينكس و كاملاً پودر كنيد.
_ تخم مرغها را دانه دانه در ظرفي شكسته و با احتياط زرده را جدا كنيد اگر آثار زرده در سفيده باقي بماند سفيده خوب پف نميكند . بعد با دور تند همزن برقي سفيده را تا جايي بزنيد كه پنبه اي شود .
_ در حالي كه سفيده را ميزنيد پودر شكر را كم كم اضافه كنيد و صبر كنيد تا كاملاً با سفيده مخلوط شود و يكباره شكر را اضافه نكنيد و ممكن است هم زدن 10 الي 15 دقيقه طول بكشد .
_ پودر كاكائو و وانيل و آب ليمو را اضافه كنيد و دوباره هم بزنيد تا كاملاً مخلوط شود .
_ كف سيني فر را كاغذ روغني انداخته و مايه را روي آن بريزيد و با پالت آن را به شكل يك دايره 20الی 25 سانتي متري پهن كنيد. یا با قیف دایره وار گلهایی به اندازه یک گردوی کوچک کنار و چسبیده به هم و به همان قطر درست کنید .
_ نيمي از گردو و پسته را در لبه بيروني روي مايه بريزيد .
_ سيني را در فر با حرات180 درجه سانتي گراد و به مدت 25 دقيقه بگذاريد .
_ بعد از اين مدتی که در فر بود در فر را باز نكنيد ولي فر را خاموش كنيد و صبر كنيد تا به مرور گرماي فر كم شود . اگر در فر باز شود و این مرحله به خوبی انجام نشود مغز این دسر خوب پخته نمی شود .
_ بعد از اينكه اين دسر را از فر خارج كرديد با يك لايه خامه و ميوه و بقيه گردو و پسته تزئين كنيد .
_ معمولاً اين دسر در اتمام كار به علت سبکی و پوک بودن كمي ترك بر ميدارد و مهم نيست زيباتر هم ميشود .
اگر تعداد افراد خانواده کم است مقدار داده شده را نصف کنید .





این دسر ترکیبی از شیرینی مرنگ همراه با خامه و میوه است




مراحل تهيه دسر پاولووا با عكس :



1 -سفيده زده شده
[عکس: ___2.jpg]


2 _ سفيده و پودر شكر زده شده

[عکس: ___3.jpg]


3 _ اضافه كردن كاكائو وآبليمو و وانيل


[عکس: ___4.jpg]


4 _ ريختن مايه روي كاغذ روغني و اضافه كردن گردو و پسته

[عکس: ___5.jpg]
[عکس: ___100.jpg]
چقَـבر پــَـر می ڪِشَـב دلـَـــمـ
بـﮧ هــَـــوآی تـُـو
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
آبجی نصفه شبی دهنمونو آب ننداز با این غذاهای خوشمزه!Tongue
آدما مثل سایه میمونن:
وقتی میری طرفشون ازت فاصله میگیرن؛ ولی همین که ازشون دور میشی خودشون میوفتن دنبالت!
پاسخ
سپاس شده توسط: MeNa
#3
(۲۸-۰۹-۹۲، ۰۳:۰۴ ق.ظ)moayed نوشته: آبجی نصفه شبی دهنمونو آب ننداز با این غذاهای خوشمزه!Tongue
خـــــــــــــــودمم داغــــــــــــــونمzaps
چقَـבر پــَـر می ڪِشَـב دلـَـــمـ
بـﮧ هــَـــوآی تـُـو
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کیک موز و گردو؛ عصرانه‌ای مقوی و خوشمزه صنم بانو 1 86 ۰۳-۰۲-۰، ۰۸:۵۴ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  پای موز؛ یک عصرانه خوشمزه بهاری صنم بانو 0 163 ۰۴-۰۱-۹۷، ۱۰:۳۴ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه کیک مجلسی و آسان موز و گردو محبوب 0 163 ۲۷-۰۹-۹۴، ۱۱:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: محبوب

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان