۰۴-۱۱-۹۶، ۱۰:۵۰ ق.ظ
بدن ما روزانه با انواع ترکیبات سمی و مضر سر و کار دارد که ممکن است باقی مانده مواد تولید شده در بدن باشند یا از طریق ترکیبات شیمیایی خوراکی ها، آلاینده های هوا، داروها، مواد آرایشی و بهداشتی وارد بدن شوند. به طور طبیعی بدن انسان مجهز به مکانیسم پاک کننده ای است که به طور مداوم خون را تصفیه می کند تا این ترکیبات مضر از بین بروند.
هفته نامه سلامت - ترجمه مریم سادات کاظمی: بدن ما روزانه با انواع ترکیبات سمی و مضر سر و کار دارد که ممکن است باقی مانده مواد تولید شده در بدن باشند یا از طریق ترکیبات شیمیایی خوراکی ها، آلاینده های هوا، داروها، مواد آرایشی و بهداشتی وارد بدن شوند. به طور طبیعی بدن انسان مجهز به مکانیسم پاک کننده ای است که به طور مداوم خون را تصفیه می کند تا این ترکیبات مضر از بین بروند.
کلیه ها، کبد، ریه و پوست مهم ترین اندام های پاک کننده هستند. خوشبختانه دست طبیعت نیز در این باره سخاوتمند است، به طوری که با مصرف خوراکی هایی که در این مطلب به آنها خواهیم پرداخت، می توان به روند پاکسازی بدن و پیشگیری از بیماری ها کمک کرد.
1. مارچوبه
مارچوبه در صدر خوراکی های با خاصیت پاک کنندگی و دفع مواد سمی بدن قرار دارد. البته علاوه بر این، یک سلاح ضدپیری قوی است، از بدن در برابر ابتلا به انواع سرطان ها محافظت می کند، در حفظ سلامت قلب نقش دارد و خوراکی ضدالتهاب نیز محسوب می شود. براساس مطالعات، اسیدهای آمینه و مواد معدنی موجود در مارچوبه می تواند از سلول های کبدی در برابر سموم محافظت کند و تاثیر دیورتیک آن در پاکسازی کلیه ها و کبد اثبات شده است.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !