۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۲۶ ق.ظ
روزنامه خراسان: هر وقت اسم پای میاد وسط یاد شیرینیجات میافتیم، اما ما امروز طرز تهیه یک پای خوشمزه رو به شما آموزش میدهیم که اصلا شیرین نیست و میتوانید به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذایی خوشمزه از آن استفاده کنید.
در این پای از اسفناج هم استفاده شده و اگر خودتان یا اطرافیانتان به اسفناج علاقه ای ندارید پیشنهاد میکنیم حتما این پای را درست کنید، چون گزینه بسیار خوبیست تا عاشق اسفناج شوید.
مواد لازم برای خمیر پای
شیر یا آب: یک لیوان
پودر خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری سر پر
شکر: یک قاشق چایخوری
تخم مرغ: یک عدد
روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
آرد سفید گندم: سه لیوان سرخالی
مواد لازم برای مواد میانی
اسفناج پخته: دو لیوان
پنیر فتا: ۳۰۰ گرم
خمیر پای آماده شده: به اندازه لازم
سیر رنده شده: یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه دلخواه
قارچ ورقه: یک لیوان
نمک: به میزان لازم
در این پای از اسفناج هم استفاده شده و اگر خودتان یا اطرافیانتان به اسفناج علاقه ای ندارید پیشنهاد میکنیم حتما این پای را درست کنید، چون گزینه بسیار خوبیست تا عاشق اسفناج شوید.
مواد لازم برای خمیر پای
شیر یا آب: یک لیوان
پودر خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری سر پر
شکر: یک قاشق چایخوری
تخم مرغ: یک عدد
روغن مایع: ۶ قاشق غذاخوری
آرد سفید گندم: سه لیوان سرخالی
مواد لازم برای مواد میانی
اسفناج پخته: دو لیوان
پنیر فتا: ۳۰۰ گرم
خمیر پای آماده شده: به اندازه لازم
سیر رنده شده: یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه دلخواه
قارچ ورقه: یک لیوان
نمک: به میزان لازم
اینجا همه ی برادران قابیلند
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...