۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۳۳ ق.ظ
پای مرغ از جمله غذاهایی است که در ایران استقبال چندانی از آن نمیشود، اما باید توجه داشت که مصرف آن به دلیل وجود کلاژن، بسیار بر سلامت بدن خصوصاً سلامت پوست تاثیرگذار خواهد بود. از آنجا که تهیه عصارهی پای مرغ ممکن است زمانبر باشد معمولاً آن را از قبل تهیه و در فریزر نگهداری میکنند و در زمان مورد نیاز برای پخت غذا استفاده میکنند. در ادامه برای اطلاع از خواص پای مرغ با ما همراه باشید.
خواص پای مرغ
خواص پای مرغ
- پای مرغ دارای انواع ویتامینهای A، E، ۱۲B، تیامین، نیاسین، ریبوفلاوین، فولات، سلنیم، کلسیم، آهن، پتاسیم و فسفر است.
- یکی از خواص پای مرغ که در ابتدا به آن اشاره شد کلاژن طبیعی موجود در آن است که جهت حفظ الاستیک پوست بسیار مورد نیاز است. کلاژن باعث افزایش سوخت و ساز بدن و کاهش چربی میگردد. همچنین باعث قوی شدن ساختار استخوانها شده و از شکننده بودن آنها جلوگیری میکند و به جذب کلسیم و پروتئین بسیار کمک میکند.
- علاوه بر کلاژن موجود در پای مرغ هیالورونیک اسید و کندرویتین سولفات موجود در پای مرغ باعث سلامت و زیبایی پوست خواهد شد.
- مواد معدنی موجود در پای مرغ از جمله مس، منیزیم، فسفر، روی و کلسیم باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میگردد.
- کلسیم و پروتئین موجود در پای مرغ نیز به بهبود سریعتر زخمها بسیار کمک میکند. علاوه بر آن در احیای اعصاب، ماهیچهها و استخوانها نیز تاثیرگذار است.
- کلسیم، پروتئین، غضروف و کلاژن موجود در پای مرغ به تقویت مفاصل بسیار کمک میکند و از آنجا که با افزایش سن میزان کلسیم بدن کاهش پیدا میکند و بدن در بازسازی سلولها دچار مشکل میشود، مصرف پای مرغ بسیار کمک کننده خواهد بود.
- مصرف پای مرغ در درمان و جلوگیری از پوکی استخوان، نرمی استخوان و همچنین جلوگیری از پوسیدگی مفاصل و غضروفها مفید است.
- از دیگر مزیتهای پای مرغ میتوان به حفظ و سلامت ناخنها اشاره کرد. کلاژن موجود در پای مرغ باعث استحکام ناخنها میگردد.
- آهن و سایر املاح موجود در پای مرغ نیز به درمان کم خونی کمک میکند.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !