امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پای موز و کره بادام زمینی
#1
مواد اولیه :
  • ویفر شکلاتی 40 عدد باریک
  • کره نصف فنجان (بدون نمک،‌ آب شده)
  • شیر 1 فنجان
  • شکر نصف فنجان
  • کره بادام زمینی 1 فنجان
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • موز 1 عدد بزرگ
  • بادام زمینی 1/4 فنجان (خرد شده، بو داده)
[عکس: 404973_862.jpg]
ویفرهای شکلاتی را داخل یک غذا ساز بریزید و بزنید تا خوب ریز شوند. باید حدود 2 و 1.4 فنجان خرده بیسکویت داشته باشید.

[عکس: 404974_858.jpg]
در یک کاسه بزرگ، خرده بیسکویت و کره را خوب هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. خرده بیسکویت ها را داخل یک قالب پای 25 سانتی متری بریزید و با کف یک فنجان خرده بیسکویت ها را به کف و دیواره های ظرف فشار دهید تا حالت نان پای را پیدا کند. زمانی که مخلوط درون پای را آماده می کنید نان آن را در یخچال قرار دهید.

[عکس: 404975_909.jpg]
در یک روغن دان متوسط روی حرارت نسبتاً کم، شیر و شکر را مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. کره بادام زمینی و وانیل را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست و خامه ای شود.

[عکس: 404976_881.jpg]
مخلوط را در یک کاسه بزرگ بریزید.

خامه پر چرب سرد شده را در یک مخلوط کن یا با هم زن بزنید تا موج های سفت درست شود.

خامه زده شده را داخل مخلوط کره بادام زمینی بریزید.

[عکس: 404977_375.jpg]
موزها را حلقه کنید و آنها را به صورت یک لایه روی نان پای بچینید.

[عکس: 404978_771.jpg]
مخلوط کره بادام زمینی را روی موز ها بریزید و با یک کاردک صاف کنید و روی آن بادام زمینی بو داده خرد شده بپاشید.

[عکس: 404979_278.jpg]
پای را بدون پوشش 5 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود سپس برش دهید و سرو کنید.

[عکس: 404980_404.jpg]
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
به نظر خوشمزه میاد
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Tongue خورشت خلال بادام arom 2 379 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۵۸ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 207 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  پای مرغ چه خاصیتی دارد؟ صنم بانو 2 186 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان