امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پلو اندونزی
#1
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
برنج
750 گرم
100 گرم / 360 کالری
میگو تاره
500 گرم
100 گرم / 100 کالری
گوشت سینه مرغ بدون پوست
400 گرم
100 گرم / 200 کالری
2 قاشق سوپخوری
100 گرم / 76 کالری
تره فرنگی خام
200 گرم
100 گرم / 22 کالری
سیر
50 گرم
100 گرم / 120 کالری
1 قاشق مرباخوری
100 گرم / 49 کالری
چاشنی هندی
1 قاشق مرباخوری
نامشخص
روغن
200 گرم
100 گرم / 900 کالری
فلفل
قدری
100 گرم / 0 کالری
نمک
قدری
100 گرم / 0 کالری
طرز تهیه پلو مخصوص اندونزی :
*. به نقل از آکاایران : برنج را بطریق کته ساده طبخ مینمائیم میگو را تمیز کرده در آب جوشیده یکی دو جوش میدهیم بعد تره فرنگی و سیر را خرد مینمائیم با دو قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و مرغ و میگو را داخل آن کرده رب گوجه فرنگی ، زنجبیل ، جوز هندی و کمی نمک و فلفل با یک لیوان آب مرغ داخل این مواد می ریزیم.
*. می گذاریم چند جوش بزند و آب آن کشیده شود بعد وسط کته را باز کرده این مواد را داخل آن میریزیم و روی آنرا با برنج می پوشانیم ، میگذاریم که کته دم بکشد.در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 6 تا 8 نفر کافیست.
طرز دم کردن کته ساده :
*. به ازای هر یک کیلو برنج دو کیلو آب و کمی نمک نرم ، بار کرده زیرش را آتش می کنیم ، همینکه آب جوش امد با احتیاط کفگیر را داخل آن هم زده اگر مغز برنج نپخته بود ، کمی دیگر آب در آن می ریزیم برای کته آب بیشتری نیاز است تا برنج قدری نرمتر بعمل آید.
*. پس از تمام شدن آب اطراف برنج را بشکل مخروط بالا میآوریم بعد بنسبت هر یک کیلو گرم برنج دو تا سه قاشق سوپخوری روغن ( در حدود 75 گرم ) روی برنج می ریزیم و در ظرف را می گذاریم و حرارت زیر ظرف را کمی کم می نمائیم تا در دیگ کمی عرق بکند.
*. در صورت داشتن فر بعد از محکم کردن در دیگ ظرف را کف فر قرار میدهیم و حرارت را 350 درجه می کنیم و بعد از نیم ساعت حرارت را 50 درجه کم می کنیم نیم ساعت دیگر می گذاریم برنج دم بکشد .برای دم کشیدن در صورتی که به ته دیگ احتیاج نباشد ( مثل چلو کباب ) یکساعت وقت کافی است.
*. در صورتیکه بخواهیم پلو ته دیگ ببندد یکساعت و نیم وقت لازم میباشد. برای اینکه ته دیگ پلو بآسانی کنده شود باید دیگ را نیم ساعت قبل از کشیدن پلو از فر خارج نمود (بدون بر داشتن در آن ) تا دیگ کمی سرد شده و ته دیگ بآسانی جدا شود.
*. در صورتیکه پلو را روی آتش دم کرده باشیم حرارت زیر آن باید ملایم باشد و روی در دیگ را باید مقداری آتش بریزیم شاید بعضی ها موقع دم کردن پلو در آنرا دم کنی بگذارند ولی چلوئیکه در فر دم کنیم و یا روی آنرا آتش بریزیم خیلی بهتر و قد کشیده تر می شود.
*. ممکن است نصف لیوان ماست و کی زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با 70 گرم روغن و نصف لیوان آب جوش و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنیم و ته دیگ بریزیم در اینصورت ته دیگ پلو بهتر می شود.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 907 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  لوبیا پلو را مجلسی درست کنید صنم بانو 5 139 ۱۶-۰۱-۰، ۱۱:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه کرفس‌پلو؛ عطر و طعمی بی‌نظیر صنم بانو 1 76 ۱۴-۰۱-۰، ۰۹:۵۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
فری دات کام (۲۱-۱۰-۹۴, ۰۵:۲۹ ب.ظ)، فائزه 2 (۱۶-۱۰-۹۴, ۰۶:۵۵ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان