۲۶-۱۲-۹۹، ۱۱:۵۲ ق.ظ
پلو بریانی، همان طور که از نام آن پیدا است از ترکیب پلو و مایه بریانی درست میشود. این غذا یکی از غذاهای پرطرفدار هرمزگان است و پیشنهاد میکنیم برای یکبار هم که شده این غذا را امتحان کنید.
روزنامه خراسان: پلو بریانی، همان طور که از نام آن پیدا است از ترکیب پلو و مایه بریانی درست میشود. این غذا یکی از غذاهای پرطرفدار هرمزگان است و پیشنهاد میکنیم برای یکبار هم که شده این غذا را امتحان کنید. با طرز تهیه پلو بریانی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پنج نفر
مواد لازم برای پنج نفر
- برنج: ۴ پیمانه
- گوشت گوساله خرد شده و پخته: ۲۵۰ گرم
- نخود پخته شده: یک پیمانه
- سیبزمینی پوست کنده و نگینی خرد شده: ۲ عدد
- پیاز پوست کنده و خرد شده: یک عدد
- روغن: به میزان لازم
- رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران دمکرده: به مقدار لازم
- ادویه (نمک، فلفل سیاه، لیمو خشک، فلفل قرمز، فلفل هندی، زیره، دارچین و هل) به مقدار لازم
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !