امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پلو بریانی؛ عطر و طعمی بی‌نظیر از هرمزگان
#1
 
پلو بریانی، همان طور که از نام آن پیدا است از ترکیب پلو و مایه بریانی درست می‌شود. این غذا یکی از غذا‌های پرطرفدار هرمزگان است و پیشنهاد می‌کنیم برای یک‌بار هم که شده این غذا را امتحان کنید.
روزنامه خراسان: پلو بریانی، همان طور که از نام آن پیدا است از ترکیب پلو و مایه بریانی درست می‌شود. این غذا یکی از غذاهای پرطرفدار هرمزگان است و پیشنهاد می‌کنیم برای یک‌بار هم که شده این غذا را امتحان کنید. با طرز تهیه پلو بریانی با ما همراه باشید.

[عکس: 2568362_676.jpg]
مواد لازم برای پنج نفر
  • برنج: ۴ پیمانه
  • گوشت گوساله خرد شده و پخته: ۲۵۰ گرم
  • نخود پخته شده: یک پیمانه
  • سیب‌زمینی پوست کنده و نگینی خرد شده: ۲ عدد
  • پیاز پوست کنده و خرد شده: یک عدد
  • روغن: به میزان لازم
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم‌کرده: به مقدار لازم
  • ادویه (نمک، فلفل سیاه، لیمو خشک، فلفل قرمز، فلفل هندی، زیره، دارچین و هل) به مقدار لازم
[عکس: 2568363_975.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
طرز تهیه
۱. برنج را از یک ساعت قبل در آب و کمی نمک خیس و سپس آب آن را خالی کنید و در یک قابلمه آب جوش بریزید و آبکش کنید.
۲. مقداری روغن در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود.
۳. سپس پیاز‌های خرد شده را در تابه بریزید و آن‌ها را تفت دهید تا طلایی و سبک شود.
۴. سیب‌زمینی‌های نگینی خرد شده را به پیاز‌های سرخ شده اضافه و آن‌ها را سرخ کنید تا نرم شود.
۵. گوشت پخته شده، نخود، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها را در تابه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.
۶. مواد را حدود ۵ دقیقه با هم تفت دهید. سپس آن‌ها را از روی شعله بردارید.
۷. ته‌دیگ دلخواه خود را در کف قابلمه بچینید سپس برنج و مایه بریانی را لایه لایه در قابلمه بریزید.
۸. زعفران دم‌کرده را روی برنج بریزید و بریانی را برای حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه روی حرارت ملایم شعله دم کنید.
[عکس: 2568364_723.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 897 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  شربت توت‌فرنگی خانگی؛ تازه و آسان با طعمی دلپذیر صنم بانو 2 163 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  مربا و شربت شاه‌توت؛ طعمی که نباید از آن غافل شوید صنم بانو 1 159 ۱۴-۰۳-۰، ۰۶:۴۰ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۲۶-۱۲-۹۹, ۱۱:۵۲ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان