۰۸-۱۱-۹۹، ۱۰:۵۳ ق.ظ
۱۶ ژانویه روزجهانی غذاهای تندوتیز است. در این روز هر سال جشنوارههای خوردن غذاهای خیلی تند برپا میشد که امسال بهخاطر شیوع کرونا همگی آنها لغو شده است.
برترینها: ۱۶ ژانویه روزجهانی غذاهای تندوتیز است. در این روز هر سال جشنوارههای خوردن غذاهای خیلی تند برپا میشد که امسال بهخاطر شیوع کرونا همگی آنها لغو شده است. غذاهای تند طرفداران خاص خود را دارد. در ایران غذاهای خوزستان، سیستانوبلوچستان، آبادان، بندرعباس، بوشهر و اهواز بیشتر به تندی معروف هستند. بههمین مناسبت امروز در این مطلب، ۵غذای ایرانی تند و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. اگر طرفدار غذاهای تند و آتیشی هستید با ما همراه باشید.
۱. سمبوسه خوزستانی
مواد اولیه:
۱. اول همه مواد را خرد میکنیم. پیاز را در تابه با کمی روغن سرخ میکنیم فلفل دلمهای و فلفل قلمی را اضافه کرده و سه چهار دقیقه تفت میدهیم.
۲. سپس گوشت را میریزیم و خوب سرخ میکنیم.
۳. وقتی گوشت به روغن آمد ادویه ها، نمک و جعفری را اضافه میکنیم و ۴ دقیقه تفت میدهیم سپس رب را ریخته و به مدت ۵ دقیقه میپزیم و خاموش میکنیم.
۴. مواد را میگذاریم سرد شود سپس نانها را از وسط برش میزنیم.
۵. و مقداری از مواد را میان نان ریخته و میپیچیم. در آخر هم در روغن سرخ میکنیم.
توصیه میکنیم فلفل را دست و دلبازانه بریزید تا حسابی جنوبی شود و پیشنهاد ما این است که این غذا را با سس انبه میل کنید.
۱. سمبوسه خوزستانی
مواد اولیه:
- گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
- پیاز درشت ۱ عدد
- جعفری خرد شده بهمقدار لازم
- فلفل دلمهای ۱ عدد
- فلفل قلمی ۳ عدد
- رب گوجه ۳ ق غ پر
- نان لواش ۲ بسته
- روغن برای سرخ کردن
- نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم
۱. اول همه مواد را خرد میکنیم. پیاز را در تابه با کمی روغن سرخ میکنیم فلفل دلمهای و فلفل قلمی را اضافه کرده و سه چهار دقیقه تفت میدهیم.
۲. سپس گوشت را میریزیم و خوب سرخ میکنیم.
۳. وقتی گوشت به روغن آمد ادویه ها، نمک و جعفری را اضافه میکنیم و ۴ دقیقه تفت میدهیم سپس رب را ریخته و به مدت ۵ دقیقه میپزیم و خاموش میکنیم.
۴. مواد را میگذاریم سرد شود سپس نانها را از وسط برش میزنیم.
۵. و مقداری از مواد را میان نان ریخته و میپیچیم. در آخر هم در روغن سرخ میکنیم.
توصیه میکنیم فلفل را دست و دلبازانه بریزید تا حسابی جنوبی شود و پیشنهاد ما این است که این غذا را با سس انبه میل کنید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !