امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیتزا گوشت ایتالیایی
#1
پیتزا گوشت ایتالیایی :



همونطور که همتون بهتر از من میدونید پیتزا یه غذای دوست داشتنیه. مخصوصا برای بچه ها .

اما سوسیس و کالباس محدودیت مصرف داره و زیادش اصلا خوب نیست.



یه پیتزای کلاسیک خیلی خوشمزه .
ایتالیایی ها خمیر پیتزاشون رو خیلی خیلی نازک می گیرند بر عکس امریکایی ها که نون پیتزاشون ضخیمه.
ایرونی جماعتم همه جورش رو می پسنده و میل می کنه.


موادی که لازم دارید:
خمییر پیتزا یک سوم دستورها
گوشت چرخ کرده 250 گرم

پیاز درشت 1 عدد
هویج متوسط 1 عدد
فلفل دلمه متوسط 1 عدد
روغن زیتون به میزان لازم
گشنیز جعفری چاپ شده یا ریحون 2 قاشق غذا خوری
آویشن به میزان لازم
پودر سیر یک دوم قاشق چایخوری یا 1 حبه رنده شده
رب 1 قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا ( موتزارلا) 200 گرم
پنیر پروسس یا گودا 100 گرم
ذرت 1 پیمانه
فلفل دلمه برای روی پیتزا 1 عدد کوچک




امروز برای تنوع در پیتزامون و داشتن یک پیتزای ایتالیایی خمیرمون رو خیلی نازک باز می کنیم .
برای درست کردن خمیر دو تا راه دارید اولی استفاده از خمیر جادویی هستش


و گزینه دوم برای تنبلها و مجردها و کارمندهاست اونم میتونید اینجا ببینید.



فقط یادتون باشه برای این مقدار که من درست کردم به یک سوم از مقدار خمیر جادویی داده شده در دستور نیاز داریم و برای پودر آماده هم همینطور.

برای درست کردن مایه گوشتی پیتزا تون میتونید از مواد دلخواه مثل مایه ماکارونی استفاده کنید.
اما موادی که من استفاده کردم:


یک پیاز و یک هویج و یک عدد فلفل دلمه رو رنده کنید و توی تابه به همراه گوشتتون و کمی روغن ( تر جیحا برای اصالت غذاتون روغن زیتون)و کمی گشنیز جعفری (یا ریحون)چاپ شده تفت بدید.

[عکس: %D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-%DA%AF%D9...%DB%8C.jpg]

بهش نمک و آویشن و پودر سیر یا 1 حبه سیر رنده شده تازه بزنید.


[عکس: %D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-%DA%AF%D9...%D8%AA.jpg]

حالا کمی رب و آب اضافه کنید و سسش بمونه و غلیظ بشه.


[عکس: %D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-%DA%AF%D9...8%AA-3.jpg]

حالا کناری بگذارید تا از حرارت بیافته.

خمیر رو بعد از استراحت کمی ورز بدید و روی میز کارتون با وردنه بازش کنید.

[عکس: %D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-%DA%AF.%D...8%AA-4.jpg]

حالا توی سینی فرتون بندازیدش و روی خمیر رو سراسر با چنگال سوراخ سوراخ کنید.
مایه گوشتی آماده شده رو روی خمیر بدید



[عکس: %D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-%DA%AF%D9...D8%AA5.jpg]


و روش مقداری فلفل دلمه ای خام خرد شده و ذرت بریزید.

[عکس: %D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-%DA%AF%D9...8%AA-6.jpg]

حالا روی اونها پنیر پیتزا بریزید

پنیرتون می تونه فقط پنیر پیتزا یا همون موتزارلا باشه یا مقداریش رو از پنیر پروسس یا گودا و.. استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشید.



[عکس: %D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-%DA%AF%D9...8%AA-7.jpg]


و سینی تون رو توی فر 180 درجه سانتی گراد که از 15 دقیقه قبل گرم شده بگذارید به مدت15دقیقه.


البته ممکنه توی فرهای مختلف این زمان کمتر یا بیشتر بشه.
اگه در نهایت روی پیتزاتون برشته نشده بود و دوست داشتید برشته تر باشه میتونید دو دقیقه هم گریلش کنید.


[عکس: %D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-%DA%AF%D9...8%AA-8.jpg]

این نکته رو همیشه توی تمام پیتزاها تون در نظر بگیرید که هر زمانی که غذاتون آماده شد بهش یه2 تا 5 دقیه ای استراحت بدید توی خود فر خاموش شده یا در قسمت گرم کن گازتون و بعد سروش کنید.


این استراحت باعث لذیذتر شدن غذاتون می شه و به صبرش می ارزه.
این پیتزا خیلی خیلی خوشمزه می شه و متفاوت خصوصا با عطر جعفری و سیر.
و از همه مهمتر شما دارید به خانواده تون یه پیتزای سالم میدید با وجدانی راحت و بدون سوسیس و کالباس.



یادتون باشه مهمترین نکته توی این پیتزا نازک باز کردن خمییره
من توی عکسها سعی کردم نازکی خمیر رو بهتون نشون بدم.



[عکس: %D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-%DA%AF%D9...%AA-11.jpg]

تا یادم نرفته اینم بگم که اگه از پودر اماده استفاده کنید یا خمیر از قبل اماده شده و توی یخچال یا فریزر گذاشته شده استفاده کنید این غذا در کمتر از 40 دقیقه آماده می شه و میتونه جزو غذاهای فوتی فوری و تنبلونه قرار بگیره.


من از شب قبل خمیرش رو درست کرده بودم و تویخچال بود و در عرض 40 دقیقه حاضر شد.
بازم این عید رو به همگی تون تبریک می گم.



نوش جان
شاد باشید
التماس دعا

شف نگین
[عکس: %D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-%DA%AF%D9...%AA-12.jpg]

[عکس: %D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-%DA%AF%D9...8%AA-9.jpg]

[عکس: %D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-%DA%AF%D9...%AA-13.jpg]

[عکس: %D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-%DA%AF%D9...%AA-10.jpg]


[عکس: -2-04-.gif][عکس: -2-04-.gif][عکس: -2-04-.gif][عکس: -2-04-.gif][عکس: -2-04-.gif][عکس: -2-04-.gif]
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
خوشمزه به نظر میاد هوس کردم
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  باچانگای گوشت؛ فست‌فود ترکیه‌ای صنم بانو 2 118 ۰۷-۰۲-۰، ۱۲:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه پیتزا شیکاگو؛ آمریکاییِ اصل صنم بانو 3 160 ۰۱-۰۲-۰، ۰۵:۵۱ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه پلوی سبزیجات؛ بدون گوشت، اما خوشمزه صنم بانو 1 118 ۲۱-۱۱-۹۹، ۰۹:۲۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
5 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
لیلی (۲۷-۰۴-۹۴, ۱۲:۱۸ ب.ظ)، farnoosh-79 (۲۶-۰۴-۹۴, ۱۰:۵۴ ب.ظ)، zeinab.r.1999 (۲۱-۰۶-۹۴, ۰۵:۰۳ ب.ظ)، hannaneh (۲۶-۰۴-۹۴, ۰۹:۲۹ ب.ظ)، zeinab. (۲۷-۰۴-۹۴, ۱۰:۲۰ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان