۱۱-۰۱-۹۴، ۱۰:۳۱ ق.ظ
مواد لازم برای خمیر پیراشکی:
آرد سفید: ۲ و نیم پیمانه
بکینگ پودر: ١ قاشق غذاخوری
خمیر مایه: ١ قاشق غذاخوری
ماست: نصف پیمانه
شیر: نصف پیمانه
روغن مایع: یک چهارم پیمانه
نمک: نصف قاشق چایخوری
شکر: ١ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر پیراشکی تن ماهی:
۱- ماست، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید.
۲- خمیر مایه و شکر را روی مخلوط ماست بپاشید .
۳- بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدهید تا خمیر یک دستی درست شود.
۴- روی خمیر را بپوشانید و بذارید به مدت یک ساعت یا تا وقتی که حجم آن دو برابر شد استراحت کند.
مواد لازم میانی برای پیراشکی تن ماهی:
تن ماهی: ٢ قوطی
آبلیمو: کمی
پیاز خرد شده: ٢ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: ١ عدد کوچک
پنیر سفید (لیقوان+خامه ای): ۱۰۰ گرم
طرز تهیه پیراشکی تن ماهی:
۱- خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
۲- هر قسمت را با وردنه مانند شکل زیر باز کنید.
۳- خمیر را از درازا به ٣ قسمت مساوی تقسیم کنید و با نوک چاقو نشانه گذاری کنید (مواظب باشید خمیر پاره نشود).
۴- دو طرف خمیر شیارهایی مورب ایجاد کنید.
۵- همه ی مواد میانی را در وسط خمیر بریزید.
۶- مانند تصویر شیارها را روی هم قرار دهید.
۷- زرده تخم مرغ را روی پیراشکی می مالیم و روی آن سیاه دانه می پاشیم.
زمان پخت :
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت نیم ساعت .