امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیش‌غذای عربی با بادمجان
#1
مجله سرآشپز - سمیه دیندار: این بادمجان‌های رول شده همراه با تخم مرغ و پنیر یک پیش غذای خوشمزه عربی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد مورد نیاز
 
  • بادنجان بزرگ: 2 عدد
  • تخم مرغ (آب پز و دو نیم شده): 4 عدد
  • پنیر ریکوتا (کم چرب): 200 گرم
  • نعنا (خردشده): 2 ق س
  • سماق: 1 ق چ
  • زیتون: یک دوم پیمانه (حدود 80 گرم)
  • خیار کوچک قلمی (با پوست دونیم شده): 2 عدد
  • گوجه گیلاسی (دونیم شده): 6 گرم
  • پنیر فتا کم چرب ( خردشده): 100 گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 3 ق س
 
[عکس: 1570771_264.jpg]
روش پخت
1. هر بادنجان را با پوست به صورت عمودی به 8 ورق تقسیم کرده و با قلم مویی به 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون آغشته کنید.
 
2. سپس آن را داخل تابه چدنی خط دار که از قبل روی حرارت قرار داده و داغ شده، بگذارید و دو طرف آن را سرخ کنید.
 
3. بعد روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شده و خنک شود.
4. پنیر ریکوتا را با نعنا مخلوط کرده، نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
5. 1 قاشق سوپخوری از مخلوط پنیر را روی قسمت عریض هر ورقه بادنجان ریخته و آن را رول کنید (این کار را ادامه دهید تا پنیر و بادنجان تمام شود).
 
6. بعد رول های بادنجان را در ظرفی بچینید.
7. تخم مرغ را کنار بادنجان چیده و روی آن سماق بپاشید.
 
8. سپس به ترتیب زیتون، خیار و گوجه گیلاسی را قرار دهید و روی آن پنیر فتا بپاشید.
 
9. بعد بقیه روغن زیتون را ریخته و با نعنا تزیین کنید.
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 912 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خوراک اسفناج و قارچ؛ غذای گیاهی و رژیمی صنم بانو 1 159 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  کوکوی قارچ؛ یک غذای ساده، سالم و رژیمی صنم بانو 1 460 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۱۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
دخترشب (۱۵-۱۱-۹۶, ۰۱:۳۰ ب.ظ)، taranomi (۱۵-۱۱-۹۶, ۱۰:۴۹ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان