امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چاشنی و اسنک های زیبا
#1
برترین ها: این چاشنی و مرباها بسار جالب هستند. شیشه‌هایی با اندازه و شکل متفاوت انتخاب کنید. پس از اینکه ترشی یا مربای شما درست شد، دور در آنها را با روبان های زیبا تزئین کنید. حتی توانید کارت‌هایی هم به سلیقه خود درست کنید و با نخ‌های تزئینی از شیشه آویزان کنید.

برای گردوهای مزه‌دار نیز کیسه‌های پلاستیکی در نظر بگیرید. با روبان و تگ‌های زیبا آن را تزئین کنید.

این خوراکی‌ها را می‌توانید برای دوستان و عزیزان خود هدیه ببرید و موجب خوشحالی آنها بشوید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
زیتون در سرکه سفید

• زمان تهیه: 5 دقیقه

• زمان کلی: 2 روز

• میزان: دو کاسه

مواد لازم

• 1.5 پیمانه زیتون سبز

• یک پیمانه سرکه سفید

• یک ساقه رزماری تازه

[عکس: 406177_575.jpg]
طرز تهیه

1. زیتون، سرکه و رزماری را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون شیشه دردار بریزید و دست‌کم دو روز کنار بگذارید تا طعم همدیگر را بگیرند.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
گردوی شور و شیرین

این اسنک بسیار خوشمزه است و بدون شک برای هر کسی هدیه ببرید از طعم آن لذت خواهد برد.

• زمان تهیه: 5 دقیقه

• زمان کلی: 30 دقیقه

• میزان: 4 پیمانه

مواد لازم

• روغن گیاهی

• نصف پیمانه شکر قهوه‌ای

• ¼ پیمانه + دو قاشق غذاخوری خامه چرب

• نمک دریایی

• 450 گرم مغز گردو

[عکس: 406195_716.jpg]
طرز تهیه

1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی پهن کنید. روی آن را با روغن چرب کنید.

2. در یک کاسه بزرگ، شکر، خامه و ¾ قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. مغز گردوها را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا سطح آنها را بپوشاند.

3. گردوها را درون سینی فر بریزید. آنها را به مدت 20 تا 22 دقیقه در فر قرار دهید. هر 5 دقیقه یک بار هم بزنید تا یکدست طلایی شوند. سپس روی آنها نمک دریایی بپاشید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
آلبالوی شیرین

• زمان تهیه: 5 دقیقه

• میزان: 1.5 پیمانه

مواد لازم

• یک پیمانه شربت قند

• دو قاشق غذاخوری شکر

• 115 گرم آلبالوی خشک

[عکس: 406179_862.jpg]
طرز تهیه

1. شربت قند و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند و غلیظ‌تر شوند. خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

2. آلبالوهای خشک را درون شیشه دردار بریزید. شربت را روی آن بریزد و بگذارید یک شب تا صبح بماند و حسابی خیس بکشد و طعم شیرین به خود بگیرد.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
البالوئه از همه بهتره
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: خراسان جنوبی صنم بانو 2 356 ۲۶-۰۶-۰، ۰۷:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 207 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  محبوب‌ترین غذا‌های محلی ایران: همدان صنم بانو 2 221 ۳۱-۰۴-۰، ۱۰:۳۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان