امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند جور پیش غذای ساده
#1
مواد لازم برای بستنی وانیلی :
– شیر داغ= 500 گرم
– ثعلب= 4 گرم
– شکر= 125 گرم
– پودر وانیل= 1 قاشق چایخوری
– اسانس وانیل= 1 قاشق چایخوری
[عکس: h437h20.jpg]
[color=#FFF ! important]طرز تهیه بستنی وانیلی,طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی,طرز تهیه بستنی وانیلی با ثعلب,طرز تهیه بستنی وانیلی در خانه,طرز تهیه بستنی وانیلی بدون ثعلب,طرز تهیه بستنی وانیلی سنتی,طرز تهیه بستنی وانیلی بدون خامه,طرز تهیه بستنی وانیلی در منزل,طرز تهیه بستنی وانیلی با خامه,طرز تهیه بستنی سنتی با بستنی وانیلی,مواد لازم برای بستنی وانیلی,انواع دسر,پیش غذا,دسرهای خوشمزه,بستنی,بستنی سنتی,بستنی سرخ شده,بستنی زمستانی[/color]

طرز تهیه بستنی وانیلی :
شکر و ثغلب را در شیر جوش ریخته و هم زده تا حل شود سپس وانیل و اسانس وانیل را افزوده و پس از خنک شدن داخل بستنی ریخته و پس از 1 ساعت بستنی آماده است.می توان از اسانس نعناع و رنگ سبز برای مزه نعنائی بستنی استفاده کرد
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
ژله دسری خوشمزه و لذیذ که سریع درست می شود و خیلی ها دوستش دارند، ژله طعم های مختلفی دارد ما نیز در این بخش از سایت آکاایران قصد داریم تا به شما طرز تهیه ژله انار را آموزش دهیم، تا در میهمانی های خود به خصوص در شب یلدا این دسر خوشمزه را درست کنید و از آن لذت ببرید. [عکس: 2015122515385.jpg]
[color=#FFF ! important]ژله انار,ژله انار شب یلدا,ژله انار با کرم شانتی,ژله اناری,ژله انار با بستنی,ژله انار مخصوص شب یلدا,ژله انار بستنی,ژله انار و آلوورا,آموزش ژله انار,انواع دسر,پیش غذا,دسرهای خوشمزه[/color]

مواد لازم ژله انار برای 4 نفر :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
انار (دان شود)
یک عدد
100 گرم / 51 کالری
پودر ژلاتین
3 قاشق سوپ خوری
100 گرم / 338 کالری
آب انار
3 پیمانه
100 گرم / 44 کالری

طرز تهیه ژله انار :
*. کاسه بلوری بزرگی آماده کنید و یک پیمانه آب انار داخل آن بریزید؛ سپس کتری را روی شعله اجاق گاز قرار دهید و بگذارید تا آب آن به جوش آید. ظرف حاوی آب انار را روی کتری بگذارید و بعد از آن یک قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و همان طور که روی کتری قرار دارد، با چنگال به آرامی هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب انار حل شود.
*. پس از آن، یک پیمانه دیگر آب انار در کاسه بریزید و دوباره یک قاشق پودر ژلاتین به آن بیفزایید. حالا با چنگال مواد را هم بزنید تا ژلاتین حل شود. این کار را یک بار دیگر تکرار کنید تا در واقع آب انار و پودر ژلاتین تمام شود.
نکته: همه این مراحل را روی کتری انجام دهید. در واقع کتری در اینجا نقش حمام بن ماری را دارد.
*. پس از پایان مرحله حل شدن پودر ژلاتین در آب انار، ظرف را از روی کتری برداشته و در دمای محیط قرار دهید تا کم کم از حرارت بیفتد؛ در ضمن گاهی هم به وسیله چنگال محلول را هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
نکته: هرگز آب انار و پودر ژلاتین را یکباره با هم مخلوط نکنید زیرا در این صورت، پودر ژلاتین گلوله گلوله می شود.
پس از آماده شدن محلول، قالب را ـ که بهتر است آلومینیومی باشد ـ آماده کنید و مواد ژله را داخل قالب بریزید؛ سپس دانه های انار را به آن اضافه کنید.
نکته: برای اینکه هنگام برگرداندن ژله این کار به راحتی انجام شود، ابتدا قالب را خیس کرده سپس 10 دقیقه آن را داخل فریزر قرار دهید. پس از آن قالب را از فریزر خارج کرده و بلافاصله مواد ژله را در آن ریخته.
*. پس از آن دانه های انار را اضافه کنید. در پایان، قالب را به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد. حالا برای برگرداندن ژله کافی است قالب را به مدت30 ثانیه داخل ظرفی حاوی آب جوش قرار دهید؛ سپس آن را بیرون آورده و روی ظرفی تخت برگردانید؛ به این صورت ژله به راحتی برمی گردد.
نکته : در تهیه این ژله به جای گرفتن آب انار به صورت دستی، از آب انار های آماده و طبیعی کارخانه ای نیز می توانید استفاده کنید.
*. تقویت معده - تقویت ریه - حساسیت - وجود خون در ادرار - مسمومیت - استسقاء - درد گوش - التهاب معده - اسکوربیت - آب ریزش چشم - خون ریزی رحم - خارش پوست - تقویت لثه - تصفیه خون - کم خونی - اسهال خونی استفراغ و کم اشتهایی استفاده نمود.
[b][size=large]
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
  • مواد لازم:
ژله انار: به مقدار لازم
به گزارش آکاایران دانه‌های انار: به مقدار لازم
  • طرز تهیه:
  • بادکنکی را شسته و دانه‌های انار را داخل آن می‌ریزیم سپس ژله انار را آماده می‌کنیم و پس از سرد شدن داخل بادکنکی که دانه‌ها را ریخته‌ایم می‌ریزیم و محکم در آن را می‌بندیم سپس در یخچال می‌گذاریم تا ببندد.
  • سپس بعد از بسته شدن ژله، بادکنک را آروم با چاقو ببرید ژله فرم گرفته که شبیه انار است را خارج کرده و داخل ظرف قرار دهید.
  • نکته: بهتر است دهانه بادکنک را به آرامی باز کنید و برای نگه داشتن از نفر دوم کمک بگیرید و با قاشق درون بادکنک را پر کنید.
  • برای این که بادکنک‌های پر شده روی سطح یخچال پهن نشوند آن‌ها را درون کاسه هم سایز خودشان قرار دهید.
[عکس: 2015114134833661760a.jpg]
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
[عکس: 20158230253860a.jpg]
[color=#FFF ! important]شیر برنج مجلسی,شیر برنج خوشمزه,طرز تهیه شیر برنج,شیر برنج ترکی,شیر برنج تهیه,پخت شیربرنج,شیر برنج قالبی,شیر برنج با خامه,پخت فرنی,آموزش فرنی,طرز تهیه فرنی[/color]

مواد لازم برای پخت شیربرنج :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
شیر
3 پیمانه
100 گرم / 110 کالری
برنج
یک پیمانه یا 200 گرم
100 گرم / 360 کالری
گلاب
نصف پیمانه
نامشخص

طرز تهیه شیربرنج :
*.برنج را از پیش به مدت چند ساعت خیس کنید، سپس آب برنج را خالی کرده و به همراه 2 پیمانه آب یا یک پیمانه آب و یک پیمانه شیر داخل قابلمه ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا کمی پخته و نرم شود، سپس شیر را به آن اضافه کنید و همچنان روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کاملا پخته و غلیظ شود.ب
*. رای این منظور معمولا 15 الی 20 دقیقه زمان کافی است.حالا گلاب را به آن اضافه کنید.بعد از گذشت یکی دو دقیقه، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و شیربرنج را در ظرف مورد نظر بکشید و پس از تزئین روی آن با دارچین، با مربا یا عسل، شکر یا شیره میل کنید.نکته: بعضی ها شکر را مانند فرنی به همراه شیر و گلاب در مراحل پخت به شیربرنج اضافه می کنند.
[عکس: 20158230253971a.jpg]
پخت فرنی خوشمزه
مواد لازم برای پخت فرنی :

مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
آرد برنج الک شده
3 قاشق سوپ خوری
100 گرم / 366 کالری
شیر
2 لیوان
100 گرم / 110 کالری
گلاب
2 قاشق سوپ خوری
نامشخص
شکر
4 یا 5 قاشق سوپ خوری
100 گرم / 400 کالری
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:


چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
6 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
شقایق سرخ (۱۴-۱۰-۹۴, ۰۶:۵۵ ب.ظ)، فائزه 2 (۱۴-۱۰-۹۴, ۱۲:۲۸ ب.ظ)، K.asl (۲۱-۰۳-۹۵, ۰۳:۴۴ ب.ظ)، دخترشب (۰۲-۱۱-۹۶, ۰۴:۳۹ ب.ظ)، ایلیا۹۲ (۲۸-۰۷-۹۵, ۰۴:۱۳ ب.ظ)، یاسمن 123 (۱۴-۰۱-۹۶, ۰۸:۴۹ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان