۱۸-۰۱-۰، ۱۰:۱۳ ق.ظ
برخی از نکات کلیدی برای پخت ته چین مرغ را آوردهایم و امیدواریم این فوتوفنهای ساده و کاربردی، باعث شود بتوانید یک ته چین زعفرانی عالی بپزید.
روزنامه خراسان: برخی از نکات کلیدی برای پخت ته چین مرغ را آوردهایم و امیدواریم این فوتوفنهای ساده و کاربردی، باعث شود بتوانید یک ته چین زعفرانی عالی بپزید.
۱. ماست ته چین هر چه غلیظ و ترشتر باشد، مایه بهتری به شما میدهد.
۲. اگر ماست چکیده ترش ندارید، کافی است یک یا دو ساعت قبل از شروع پخت، ماست معمولی را داخل یک لیوان بریزید و بیرون از یخچال قرار دهید.
۳. برای این که خلال بادام و پسته طعم بهتری داشته باشد، میتوانید آن را از شب قبل در کمی آب، گلاب و شکر نم کنید.
۱. ماست ته چین هر چه غلیظ و ترشتر باشد، مایه بهتری به شما میدهد.
۲. اگر ماست چکیده ترش ندارید، کافی است یک یا دو ساعت قبل از شروع پخت، ماست معمولی را داخل یک لیوان بریزید و بیرون از یخچال قرار دهید.
۳. برای این که خلال بادام و پسته طعم بهتری داشته باشد، میتوانید آن را از شب قبل در کمی آب، گلاب و شکر نم کنید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !