۱۳-۱۱-۹۶، ۱۰:۰۵ ق.ظ
پسته، جدا از طعم بی نظیرش، خواص فراوانی نیز دارد. پسته رژیم غذایی سالمی برای قلب است. این خوراکی، غنی از آنتی اکسیدان لوتین می باشد. در اینجا قصد داریم طرز تهیه چند غذای خوشمزه را با این خوراکی مغذی و پر خاصیت در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
ماهنامه سفره ایرانی: پسته، جدا از طعم بی نظیرش، خواص فراوانی نیز دارد. پسته رژیم غذایی سالمی برای قلب است. این خوراکی غنی از آنتی اکسیدان لوتین می باشد. مغز پسته به علت داشتن آهن، خون ساز است. در اینجا قصد داریم طرز تهیه چند غذای خوشمزه را با این خوراکی مغذی و پر خاصیت در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
سالاد گندم و پسته
ویژه گیاهخواران
میزان سرو: 4 الی 6 نفر
مواد لازم:
میزان سرو: 4 الی 6 نفر
مواد لازم:
- پسته (خرد شده): 5 قاشق سوپ خوری
- گندم: یک پیمانه
- برگ ریحان: 3 عدد
- برگ چغندر: 3 عدد
- انار: یک عدد
- لیمو سنگی: یک عدد
- آب انار: 3 قاشق سوپ خوری
- روغن زیتون: 5 قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
گندم را چند ساعت در آب قرار دهید تا خیس بخورد، سپس آن را بپزید و آبکش کنید. گندم پخته، پسته، برگ ریحان، برگ چغندر خرد شده، دانه های انار، آب انار، آب لیموترش، روغن زیتون و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و سپس سرو کنید.
گندم را چند ساعت در آب قرار دهید تا خیس بخورد، سپس آن را بپزید و آبکش کنید. گندم پخته، پسته، برگ ریحان، برگ چغندر خرد شده، دانه های انار، آب انار، آب لیموترش، روغن زیتون و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و سپس سرو کنید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !