امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند کیک رمانتیک برای یک آخر هفته عاشقانه
#1
همشهری: خوردن کیک لذتبخش است اما بی‌شک خوردن کیکی که در خانه و با ذوق و طعم دلخواه تهیه شود، لذتش دوچندان است. مزیت دیگر کیک خانگی از کیک‌های قنادی در این است که می‌دانید چه چیزی در آن ریخته شده و همه‌‌چیز مطابق خواسته شماست.


[عکس: 2616692_186.jpg]


برای درست‌کردن کیک خانگی نیاز به مواد غذایی چندان گران و دور از دسترس نیست فقط ذوق و کمی خلاقیت نیاز است. سرآشپز این هفته ما شما را در تهیه کیک‌های خانگی خاص و متفاوت راهنمایی خواهد کرد. مهدیه حق‌شناس، ۳۰سال دارد و برخلاف سایر همکار‌ان خود، ابتدا علاقه‌‌ای به این حرفه نداشته و بعد از ازدواج رفته‌رفته علاقه‌مند شده است. او که از دوران جوانی شیفته زبان انگلیسی بوده با اتمام دوره‌های آموزشی و اخذ مدرک، به‌مدت ۵سال در حوزه زبان انگلیسی تدریس داشته است.
همچنین در کنار آموزش زبان خارجی، رشته فناوری اطلاعات را در مقاطع بالاتر ادامه داد. حالا چند سالی است که حق‌شناس، در کنار این آموخته‌هایش، مهارت آشپزی و شیرینی‌پزی را به ‌صورت حرفه‌ای دنبال کرده و در فضای مجازی هم به‌عنوان بلاگر فعال است. او خوشحال است که از طریق آموزش‌هایش، دنبال‌کننده‌هایش کسب درآمد می‌کنند و از این‌رو به‌دنبال رسپی‌های جدید است. با ما همراه باشید تا 3دستور کیک خانگی این سرآشپز را مرور کنیم.


کیک مهیاوه پنیری

مهیاوه نوعی کیک شورمزه و مرسوم در مناطق جنوبی کشور و به‌ویژه در کشور امارات است. این کیک بافتی نرم دارد و از سسی به نام مهیاوه در آن استفاده می‌شود که از نوعی ماهی گرفته می‌شود. از همین رو این کیک به این نام شهرت دارد.


[عکس: 2616693_731.jpg]


مواد لازم

تخم‌مرغ: ۳عدد آرد: ۲/۵ پیمانهروغن مایع: یک چهارم پیمانهآب ولرم: یک پیمانه شیرخشک: ۳ قاشق سوپ‌خوریخمیرمایه ترش و شکر (هرکدام): یک قاشق سوپ‌خورینمک و بکینگ پودر (هرکدام): نصف قاشق چای‌خوریمواد میانی و رویه:پنیر چدار (خامه یا پنیر صبحانه): ۱۲۰ گرمتخم‌مرغ: یک عددکامل و یک زردهمهیاوه: حدود یک‌سوم پیمانهکنجد و سیاه‌دانه: به مقدار لازم


طرز تهیه

آب ولرم و خمیر مایه و شکر را مخلوط کرده و رویش درپوش بگذارید تا پف کند و مطمئن شوید خمیر مایه سالم باشد. در ظرفی تخم‌مرغ‌ها را با مفتول مخلوط کرده و سپس روغن را افزوده و دوباره مخلوط کنید. حالا خمیر مایه عمل آمده را نیز به مواد اضافه کنید. آرد، بکینگ پودر، شیرخشک و نمک را باهم الک کرده و با رازیانه‌های نیم‌کوب ترکیب کنید و هم بزنید. سپس موادخشک (مواد آردی) را به ظرف مخلوط تخم‌مرغ‌ها بیفزایید و کاملا مخلوط کنید. در نهایت مواد شلی به‌دست می‌آید مانند مواد کیک که باید استراحت کند. سپس روی آن را بپوشانید و بگذارید حجم‌اش ۲برابر شود.
حالا نیمی از مواد را در قالب ریخته و با دست خیس یکدست کنید و رویش را صاف کنید. یک تخم‌مرغ کامل را هم‌زده و نیمی از سس مهیاوه را با تخم‌مرغ مخلوط کرده وسط مواد ریخته همراه با کمی رازیانه که روی آن می‌پاشید. و حالا نیم دیگر خمیر را روی آنها بریزید. دوباره روی آن را پوشانده و استراحت دوم داده تا بالا بیاید. فر را روی درجه حرارت ۱۷۵سانتی‌گراد گرم کنید. پنیر صبحانه را خرد کرده و بعد از استراحت با فاصله در مواد فرو کنید. زرده تخم‌مرغ روی خمیر رومال کرده و کنجد و سیاه‌دانه پاشیده و در فر قرار دهید. مدت زمان پخت بین ۳۰ الی ۴۰ دقیقه است. بعد از پخت خارج کرده و در صورت تمایل نیم دیگر مهیاوه را رویش ریخته و بعد از خنک شدن برش دهید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
دسر مخملی
دسر مخملی، نوعی دسر عربی است که ته‌ مزه قهوه و نسکافه دارد و برای مهمانی‌ها یک گزینه بسیار راحت و آسان است و اگر وقت کافی برای پخت‌وپز انواع دسر دارید و می‌توانید زمان صرف کنید، این دسر حتما انتخاب خوبی برایتان است.
[عکس: 2616694_315.jpg]


مواد لازم

شیر: ۴ لیوانپودر کرم کارامل: یک بستهپودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوریشکر: ۴ قاشق غذاخورینسکافه: ۲ قاشق غذاخوریآب: ۵ قاشق غذاخوریبیسکوئیت پتی‌بور ساده: یک بسته


طرز تهیه

برای شروع ژلاتین را روی آبی که از قبل سرد شده است بپاشید تا اسفنجی شود. سپس شیر، شکر، نسکافه و پودر کرم کارامل با هم ترکیب کنید و بعد ژلاتین را که اسفنجی شده به آن اضافه کنید و مخلوط را روی حرارت بگذارید. مخلوط را تا زمانی که داغ و ژلاتین کاملا حل شود روی حرارت نگه‌دارید. وقتی به جوش آمد از روی حرارت بردارید تا بیشتر نجوشد. سپس یک بسته بیسکوئیت پتی‌بور را به آن اضافه کنید و وقتی که کمی بیسکوئیت‌ها نرم شدند در غذاساز یا مخلوط‌کن میکس کنید و در قالبی که چرب کرده‌‌اید بریزید. سپس در حدود ۸ ساعت در یخچال استراحت بدهید تا دسر سفت شود و بعد از قالب دربیاورید و به دلخواه تزئین کنید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Tongue کیک خیس شکلاتی arom 2 656 ۱۲-۰۹-۰، ۰۷:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
Tongue کیک یخچالی arom 10 449 ۱۶-۰۷-۰، ۰۲:۱۰ ق.ظ
آخرین ارسال: minaa
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 186 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۱۴-۰۳-۰, ۰۶:۴۶ ق.ظ)، arom (۰۱-۰۵-۰, ۰۷:۳۶ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان