۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۰۹ ق.ظ
برترینها: چیپسهای شکلاتی یا شکلات چیپسی در دسته شکلاتهای تزئینی قرار میگیرد که کاربرد زیادی در تزئین کیک و شیرینی دارد. دومین یکشنبه ماه می به نام روز جهانی چیپس شکلات نامگذاری شده است به بهانه این روز در این مطلب با این محصول پرطرفدار بیشتر آشنا خواهید شد.
تاریخچه تولید چیپس شکلات
خانم روث Ruth، در سال ۱۹۳۰ میلادی تصمیم به باز کردن مسافرخانه کوچکی با همکاری همسرش Ken میگیرد آنها اسم این مسافرخانه رو تُلهاوس The Toll House Inn میگذارند. Ruth کلیه شیرینیها و غذاهای تُل هاوس The Toll House Inn را شخصا با استفاده از دستورهای خانوادگیشون آماده میکرد و با غذای خانگی و دقت در ارائه سرویس خوب، مسافرخانهشان در عرض یک سال محبوبیت خاصی پیدا کرد.
یکی از شیرینیهایی که روث Ruth برای مسافرخونه آماده میکرد، کوکی کرهای شکلاتی بود. او برای درست کردن این دستور، شکلات تختهای مخصوص شیرینی پزی رو آب و در مواد بیسکویت مخلوط میکرد. یک روز حین کار متوجه شد که شکلات تختهای نداره و به جاش شکلات نستلهای که آقای اندرو نستله به عنوان نمونه بهش داده بود رو خُرد کرد و در مواد ریخت. او فکر میکرد که تکههای شکلات در فر کاملا آب میشن و همون کوکی همیشگی بدست میاد، ولی شکلات بصورت تیکهای در شیرینی باقی موند. Ruth کوکی جدید رو سرو کرد و وقتی با استقبال مشتریها روبرو شد، شروع به پختن مداوم این کوکیها کرد و با این اتفاق کوکی شکلات چیپسی Chocolate Chip Cookie در سال ۱۹۳۳ متولد شد.
نحوه رسیدن به این دستور هر چه بود، مورد استقبال مشتریها قرار گرفت و خرید شکلات نستله Nestlé برای تهیه این کوکی توسط روث Ruth بیشتر و بیشتر شد، که در نتیجه بعد از مدتی اندرو نستله و Ruth با هم قرار دادی بستند. بر اساس این قرارداد روث دستور کوکی شکلات چیپسی رو به شرکت نستله Nestlé داد و به اونها تعلق گرفت و در مقابل حق استفاده از محصولات نستله رو تا آخر عمر به صورت مجانی پیدا کرد. این قرارداد در دهه چهل قرن بیستم میلادی بسته شد و بعد از مدتی شرکت نستله، شکلات چیپسی رو به صورت کارخونهای برای این کوکی تولید کرد. روی بستههای شکلات چیپسی عکس مهمانخانه تول هاوس Toll House Inn و پشت بسته دستور کوکی روث به چشم میخورد. سالهاست که شرکت نستله علاوه بر شکلات چیپسی، خود کوکی رو هم در انواع طعمها تولید و عرضه میکند.
تاریخچه تولید چیپس شکلات
خانم روث Ruth، در سال ۱۹۳۰ میلادی تصمیم به باز کردن مسافرخانه کوچکی با همکاری همسرش Ken میگیرد آنها اسم این مسافرخانه رو تُلهاوس The Toll House Inn میگذارند. Ruth کلیه شیرینیها و غذاهای تُل هاوس The Toll House Inn را شخصا با استفاده از دستورهای خانوادگیشون آماده میکرد و با غذای خانگی و دقت در ارائه سرویس خوب، مسافرخانهشان در عرض یک سال محبوبیت خاصی پیدا کرد.
یکی از شیرینیهایی که روث Ruth برای مسافرخونه آماده میکرد، کوکی کرهای شکلاتی بود. او برای درست کردن این دستور، شکلات تختهای مخصوص شیرینی پزی رو آب و در مواد بیسکویت مخلوط میکرد. یک روز حین کار متوجه شد که شکلات تختهای نداره و به جاش شکلات نستلهای که آقای اندرو نستله به عنوان نمونه بهش داده بود رو خُرد کرد و در مواد ریخت. او فکر میکرد که تکههای شکلات در فر کاملا آب میشن و همون کوکی همیشگی بدست میاد، ولی شکلات بصورت تیکهای در شیرینی باقی موند. Ruth کوکی جدید رو سرو کرد و وقتی با استقبال مشتریها روبرو شد، شروع به پختن مداوم این کوکیها کرد و با این اتفاق کوکی شکلات چیپسی Chocolate Chip Cookie در سال ۱۹۳۳ متولد شد.
نحوه رسیدن به این دستور هر چه بود، مورد استقبال مشتریها قرار گرفت و خرید شکلات نستله Nestlé برای تهیه این کوکی توسط روث Ruth بیشتر و بیشتر شد، که در نتیجه بعد از مدتی اندرو نستله و Ruth با هم قرار دادی بستند. بر اساس این قرارداد روث دستور کوکی شکلات چیپسی رو به شرکت نستله Nestlé داد و به اونها تعلق گرفت و در مقابل حق استفاده از محصولات نستله رو تا آخر عمر به صورت مجانی پیدا کرد. این قرارداد در دهه چهل قرن بیستم میلادی بسته شد و بعد از مدتی شرکت نستله، شکلات چیپسی رو به صورت کارخونهای برای این کوکی تولید کرد. روی بستههای شکلات چیپسی عکس مهمانخانه تول هاوس Toll House Inn و پشت بسته دستور کوکی روث به چشم میخورد. سالهاست که شرکت نستله علاوه بر شکلات چیپسی، خود کوکی رو هم در انواع طعمها تولید و عرضه میکند.
اینجا همه ی برادران قابیلند
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...
با وسوسه های ناتنی فامیلند
از ترس خیانت به رفاقت،ای عشق
اینجا همه ی رابطه ها تعطیلند...