امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر
#1
 
وب سایت بدونیم: باز هم یک دستور غذای ساده و در عین حال خوشمزه که با رول مرغ و ژامبون و پنیر درست میشه. من خودم قبل از این که این دستور تهیه رو ببینم مرغ ها رو می کوبیدم تا نازک و پهن بشن اما به سختی رولشون میکردم یا وا می رفت یا ژامبون ازش بیرون میزد. اما اینجا فهمیدم که روش های بهتری هم برای درست کردن این غذا هست.

مواد لازم:
  • ۴ عدد سینه مرغ
  • ۲۵ عدد بیسکویت ترد
  • ۴ تا ۵ عدد نان تست
  • ۵ قاشق غذاخوری کره ذوب شده
  • ۸ ورق ژامبون
  • ۸ ورقه پنیر
  • ۳ قاشق چای خوری سس خردل
  • ۱ پیمانه آرد
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • نمک و فلفل به اندازه کافی
[عکس: 1562177_164.jpg]
 
[عکس: 1578492_370.jpg]
طرز تهیه:

1- ابتدا آرد سوخاری را با بیسکویت های ترد، نان و کره درست کنید. همین حالا فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
 
[عکس: 1578493_894.jpg]
2- نان و بیسکویت ها را داخل غذاساز آسیاب کنید و کره را در چند مرحله به آن اضافه کنید تا به شکل خرده های نان در بیاید.
 
[عکس: 1578494_573.jpg]
 
[عکس: 1578495_541.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
3- آرد آماده شده را روی کاغذ روغنی روی سینی فر بریزید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. مدام آن را هم بزنید تا قهوه ای یا سوخته ای رنگ نشود.
 
4- سپس آن را داخل ظرف دیگری بریزید.
 
[عکس: 1578496_950.jpg]
 
5- ورقه های پنیر را روی ژامبون ها بچینید سپس ژامبون ها را رول کنید. اگر اندازه ژامبون ها کوچک است ژامبون ها را دوتایی کنید.
 
[عکس: 1578497_427.jpg]
6- با استفاده از یک چاقوی تیز از قسمت نازک سینه مرغ داخل آن یک شکاف ایجاد کنید.
 
7- سپس داخل سینه ها را با رول ژامبون ها پر کنید.
 
[عکس: 1578498_695.jpg]
8- روی سینه ها را سس خردل و مقداری نمک و فلفل بزنید.
 
[عکس: 1578499_992.jpg]
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
9- تخم مرغ ها را هم بزنید. آرد و پودر سوخاری که از قبل درست کرده اید را آماده بگذارید. داخل آرد و تخم مرغ کمی نمک بزنید.
 
10- مرغ ها را ابتدا آردی کنید سپس تخم مرغی و در نهایت پودر سوخاری بمالید.
 
[عکس: 1578500_579.jpg]
10 -برای پختن، مرغ ها را روی کاغذ روغنی روی طبقه پایین فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه داخل فر روی ۴۵۰ درجه فارنهایت پخته شود. زیر مرغ ها قهوه ای رنگ می شود. سپس مرغ ها را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه روی طبقه میانی فر در قرار دهید و دمای فر را روی ۴۰۰ درجه کم تر کنید.
 
[عکس: 1578501_139.jpg]
11- قبل از سرو کردن مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید سپس همراه با سبزیجات مثل مارچوبه و بروکلی میل کنید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چیکن باربیکیو؛ ساندویچ خوشمزه و محبوب صنم بانو 1 246 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۳۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  پای مرغ چه خاصیتی دارد؟ صنم بانو 2 184 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خورش قلیه مرغ؛ غذای لذیذ جنوبی صنم بانو 1 180 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۵۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۲۲-۱۱-۹۶, ۱۱:۰۰ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان