امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ژیگو با سس
#1
مواد لازم:
  • گوشت مغز ران گوساله : 2 الی 2/5 کیلو
  • سبزی معطر (نعنا و ترخان) : یک دسته
  • سیر : یک بوته
  • روغن یا کره : 100 الی 150 گرم
  • نمک و فلفل ک به مقدار لازم
[عکس: 402062_166.jpg]

دستور پخت:


چند حبه سیر را در سطح گوشت فرو می کنیم و با نخ ژیگو را محکم می پیچیم و دقت می کنیم که کمی فرم کشیده شده و دراز پیدا کند و آنرا مثل ژیگوی فرانسوی طبخ و آماده می کنیم بعد ژیگو را می گذاریم سرد شود و نخ آن را باز می کنیم و با کارد تیز ژیگو را نازک بصورت ورقه می بریم سس ژیگو را صاف می کنیم و می گذاریم داغ شود یکی دو قاشق سوپخوری ترخان خرد شده داخل سس می ریزیم و از روی آتش بر می داریم صد گرم خامه با این سس مخلوط می کنیم.

قطعات گوشت را منظم در دیس می چینیم بطوریکه حالت اولیه خود را دوباره بدست آورد و کمی از سس را روی آن می دهیم و اطراف آنرا با پوره سیب زمینی و لوبیای سبز پخته شده و گوجه فرنگی و جعفری تزئین می کنیم.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
به نظر خوب میاد
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  روش تهیه ژیگو گوساله *Zahra* 1 464 ۰۶-۱۲-۹۲، ۰۴:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: admin
  طرز تهیه ژیگو فرانسوی *Zahra* 1 429 ۱۰-۰۸-۹۲، ۰۸:۴۳ ب.ظ
آخرین ارسال: PedraM

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان