امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاسرول کوفته مرغ با سس میگو
#1
 
 
وب سایت سرآشپز پاپیون: کوفته یکی از غذاهای خوشمزه و البته پرهزینه محسوب می شود. اما گاهی برای صرف هزینه کمتر، ترجیح می دهیم کوفته مرغ را امتحان کنیم. در این مطلب کوفته مرغ را به همراه سس میگو برای شما آموزش داده ایم، اگر امتحان کنید حتما خوشتان می آید. مواد لازم: 
  • میگو خرد شده: ۱ کیلوگرم
  • قارچ خرد شده: ۳۰۰ گرم
  • سیر خرد شده: ۴ حبه
  • لوبیا سبز خرد شده: ۴ عدد
  • آرد سفید: ۵ قاشق سوپ خوری
  • آب مرغ: ۱/۳ پیمانه
  • خامه:‏ ۲/۳ پیمانه
  • ذرت پخته: ۱/۴ پیمانه
مواد لازم برای کوفته:  
  • گوشت مرغ چرخ شده: ۵۰۰ گرم
  • جعفری خرد شده: ۲ قاشق سوپ خوری
  • پودر سوخاری: ۱-۲ قاشق سوپ خوری
  • پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
[عکس: 1582615_891.jpg]
 طرز تهیه:
 
  1. ابتدا میگوها را پاک کرده، بشویید. سپس آنهارا آغشته به نمک و فلفل کرده، سرخ شان کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس قارچ‌ها را داخل آن تفت دهید. بعد از ۴ دقیقه پیازچه خردشده را همراه با سیر و مقداری نمک و فلفل بریزید و مواد را خوب تفت دهید
  2. حالا آرد را اضافه کرده، همراه مواد تفت دهید و بعد آب مرغ و خامه را بیفزایید. در این مرحله حرارت را زیاد کنید تا مواد جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده ، صبر کنید تا سس غلیظ شود.
  3. حالا لوبیای خردشده، ذرت و میگوهای سرخ شده را اضافه کرده و به‌ آرامی هم بزنید. صبر کنید تا مواد خوب به خورد هم بروند. در این زمان باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید.
  4. گوشت مرغ چرخ‌‌‌‌‌‌ شده را همراه با پودر سیر، جعفری خردشده، پودر سوخاری و تخم‌مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل داخل کاسه‌ای بریزید. مواد را خوب با هم ورز دهید تا خمیر کوفته آماده شود.
  5. حالا مواد را شبیه توپ‌هایی اندازه نارنگی درآورید.مخلوط میگو را داخل ظرف موردنظرتان بریزید، سپس کوفته‌ها را داخل آن قرار دهید. ظرف را به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه داخل فر بگذاریدتا کاسرول شما آماده شود
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Tongue کوفته تبریزی arom 3 194 ۱۹-۰۸-۰، ۰۳:۰۸ ب.ظ
آخرین ارسال: arom
  پای مرغ چه خاصیتی دارد؟ صنم بانو 2 183 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خورش قلیه مرغ؛ غذای لذیذ جنوبی صنم بانو 1 178 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۵۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
taranomi (۰۵-۱۲-۹۶, ۰۲:۵۶ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان